IZ OČIJU I UŠIJU JOJ CURI KRV 5 PUTA DNEVNO: Za ovu misterioznu bolest ne postoji lek (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ona je jedina osoba iz Velike Britanije koja ima ovu nepoznatu bolest, a svoju priču je podelila sa medijima kako bi pokušala da pronađe doktora koji bi joj odredio lek i adekvatnu dijagnozu

  • 2
Foto: Marnie Harvey Foto: Marnie Harvey

Marni Harvi (17) boluje od misteriozne bolesti koja izaziva curenje krvi iz njenih očiju i ušiju. Ovo "stanje" joj je dijagnostikovano pre tri godine, a doktori i dan-danas nemaju adekvatnu dijagnozu i lek

OVA REKA ĆE VAS ŽIVE POJESTI: Voda smrti BUKVALNO ključa dok teče, sve što upadne u nju ODMAH SE SKUVA (VIDEO)

Njena majka Ketrin (43) ju je bezuspešno vodila na različita testiranja i analize. Jedini savet koji su doktori imali za Marni je da promeni ishranu, odnosno da izbaci šećere.

Ovo stanje se dodatno pogoršavalo vremenom, te je u junu zabeležen najgori stadijum. Naime, ona sada krvari iz očiju i ušiju po pet puta na dan. Takođe, krv je počela da joj curi iz jezika i iz kože glave.

Ona je jedina osoba iz Velike Britanije koja ima ovu nepoznatu bolest, a svoju priču je podelila sa medijima kako bi pokušala da pronađe doktora koji bi joj odredio lek i adekvatnu dijagnozu.

Foto: Marnie Harvey Foto: Marnie Harvey

Prvi simptomi bolesti su se pojavili 2013. godine kada se jednog jutra probudila i na svom jastuku ugledala krv. U prvi mah joj nije bilo jasno odakle te krvave mrlje, a onda je otišla do kupatila i videla da joj iz očiju idu "krvave suze".

Foto: Facebook/Marnie-rae Harvey Foto: Facebook/Marnie-rae Harvey

- Odmah sam javila roditeljima, bratu i sestri koji su zvali Hitnu pomoć. Međutim, evo i nakon tri godine, ne postoji lek za moju "situaciju". Sve mi je gore - rekla je Marni.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA