RUSKA KIM KARDAŠIJAN: Ceo svet odlepio za Anastasijom, više je seksi od američke starlete! (FOTO) (VIDEO)

Na Anastasiji je sve prirodno i dosta vremena troši na sport, a kada vidite kako izgleda, shvatićete zašto su svi "poludeli" zbog nje

  • 26
Anastasiya Kvitko, Anastasija Kvitko, Kim Kardašijan Foto: Instagram anastasiya_kvitko/kimkardashian

Model Anastasija Kvitko relativno skoro je postala slavna u Rusiji, a mediji su je zbog njenog tela i oblina uporedili sa američkom starletom i rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Zaboravite Sandru Afriku i ostale lepotice, ova Ruskinja će vas oboriti s nogu svojim seksepilom (VIDEO)

Ona je poreklom iz Kalinjingrada, a trenutno boravi u Majamiju u kojem ubira plodove svoje popularnosti na društvenim mrežama i u ruskim medijima.

- Sa 17 godina me je primetio poznati modni fotograf Norov, nakon čega sam zavolela ovaj posao i nastavila da se njime bavim. Pord toga, fotografi su mi sami slali ponude za snimanje zbog mojih izuzetnih proporcija - ističe Anastasija.

Ruskinja kaže da veruje da bi na modernoj ženi sve trebalo da bude savršeno, da mora da bude poštovana, lepa i da mora da se stara o svom zdravlju i izgledu, kao i o "unutrašnjem svetu".

- Jedina stvar na koju trošim vreme je sport, dosta vremena provodim u teretani. Neću ništa da menjam, jer sve je prirodno. Ali, na plastičnu hirurgiju ne gledam negativno. Ko ima nedostatke, može da se podvrgne hirurgiji ako će to da ga učiniti srećnijim. Sebe smatram savršenom i zato ne želim ništa da promenim - kaže ona.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA