PRINCA SU UBILI JER JE ZNAO TAJNE ILUMINATA: Ovo je teorija zavere o kojoj svi pričaju (VIDEO)

Zagovornici ove teorije pretpostavljaju da su Iluminati ubili Princa jer je u jednoj emisiji pričao o njima i otkrio brojne tajne ovog misterioznog udruženja

  • 0

Legendarni pevač Princ ostavio je neprocenjivi trag na muzičkoj sceni i u umetnosti generalno, a o njegovoj nedavnoj smrti i dalje bruje svi svetski mediji. Pošto uzrok njegove smrti još nije utvrđen, počele su da kruže razne teorije zavere, među kojima su neke zaista šokantne.

Princ imao sidu, umro od prevelike količine droge?!

Rodžer Nelson - Princ nedavno je pronađen mrtav u liftu na svom imanju, a jedna od teorija je da su za smrt pevača zapravo krivi Iluminati. Zagovornici ove teorije pretpostavljaju da su Iluminati ubili Princa jer je u jednoj emisiji pričao o njima i otkrio brojne tajne ovog misterioznog udruženja.

Neki navode i tvrdnje da je američki pevač i sam bio pripadnik Iluminata, jer je često na koncertima koristio njihove simbole (piramidu i svevideće oko). Ali, navode dalje teoretičari zavere, Princ nije hteo da učestvuje u njihovim planovima za osvajanje sveta i to je bio jedan od razloga zbog kojih su želeli da ga se reše.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

PRINC JE BIO ZAVISNIK OD DROGE, 24 GODINE SAM MU PRODAVAO NARKOTIKE: Šokantna ispovest dilera (FOTO) (VIDEO)

On je 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegov komšiluk. Nazvao je to fenomenom kemtrejlsa, po teoriji zavere tragovi koji avioni ostavljaju za sobom, a sadrže hemijske ili biološke agense namerno raspršene po nebu u svrhe neotkrivene opštoj javnosti, a kojima upravljaju tajne službe SAD i evropskih zapadnih država. Neki nezavisni američki portali tvrde i da je Princ otvoreno govorio o "kontroli uma" zbog čega je smetao mnogima. Govorio je i o depopulaciji, a kemtrejlse spominje u jednoj od svojih pesama.

Takođe, pevač je u intervjuu pre tri godine pričao o planovima Novog svetskog poretka, u kom su svi ljudi robovi i sluge na plantažama.

Jednu od najlepših balada svih vremena Princ je napisao za drugoga, znate li o kojoj pesmi se radi? (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dok su prvi izveštaji o smrti Princa sugerisali da je umro od posledice gripa, onda od predoziranja, mediji u poslednje vreme sve više pominju scenario da ga je neko ubio.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA