OD PRVOG DANA NE MOGU JEDNA BEZ DRUGE: Njih dve se isto oblače već 100 godina! (VIDEO)

Bliznakinje su rođene daleke 1916. godine tokom Prvog svetskog rata i dugo su živele u siromaštvu, ali su priuštile sebi da studiraju na Marej Stejt koledžu, gde su često koristile tu "prednost" što su iste

  • 0

Meri Bel Roač i Mej Bel Povel iz Kentakija su identične, jednojajčane bliznakinje koje su nedavno proslavile 100. rođendan. One su ceo život provele zajedno, ali još uvek nisu "dosadile" jedna drugoj! Već godinama imaju frizure, odeću i obuću.

POHOTNE BLIZNAKINJE: Ana i Lusi dele sve, pa i dečka! Spavaju zajedno u istom krevetu, a njemu uopšte nije lako! (VIDEO)

- Zajedno smo sve vreme, nikada se nismo razdvojile. I jedino što znamo jeste da se volimo - rekle su Meri i Mej.

Rođene su daleke 1916. godine tokom Prvog svetskog rata, a u svom kraju su poznate kao bliznakinje Valas. Dugo su živele u siromaštvu, ali su priuštile sebi da studiraju na Marej Stejt koledžu, gde su često koristile tu "prednost" što su iste!

Nakon diplome radile su čak i isti posao, podučavale decu u osnovnoj školi u svom mestu. Udale su se za najbolje prijatelje sa kojima su odrasle. Kad su im muževi otišli na bojšte tokom Drugog svetskog rata, preselile su se u Detroit i radile u jednoj fabrici.

Nakon što su im se muževi vratili iz rata, oba para su kupila kamp-prikolicu i zajedno su proputovali celu državu.

Danas su obe udovice koje zajedno idu u teretanu gde hodaju 30 minuta dnevno, a petkom isto obučene zajedno idu kod frizera. Priznaju da ne mogu jedna bez druge!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA