STRAŠNA PERVERZIJA U VALJEVU: Otac je bez kucanja ušao u sobu sina (17), a onda je bukvalno ostao bez reči!

- Mislio sam da se ovakve stvari dešavaju drugim ljudima... Ne znam šta ću sad - priča očajni otac

  • 10

Marko M. (38), otac 17-godišnjeg dečaka iz Valjeva, doživeo je u petak nešto od čega strepe svi roditelji. Ovaj automehaničar ušao je bez najave u sobu svog maloletnog naslednika, i tamo zatekao prizor od kojeg mu se sledila krv u žilama.

- Nisam mogao da verujem šta sam video i čulo. Nije bilo nikakvih naznaka za ovo, ja sam odgajao normalno dete. Šta li sam Bogu zgrešio - priča kroz suze očajni otac i nastavlja:

- Video sam ga kako sedi za kompjuterom, okrenut leđima. Na ušima su mu bile slušalice, a monitor nisam dobro video, jer je dečak sedeo ispred.

Otac bi, kako kaže, imao razumevanja da je momak gledao porniće, pa čak i da je uz njih masturbirao. Nije daleko vreme kad je i sam bio tinejdžer, i te stvari su mu bile sasvim normalne. Znao je, da je u njegovo vreme postojao brzi internet, on bi to isto radio.

Ali onda mu se ceo svet srušio: na ekranu je, umesto oznojenih porno-glumaca, ugledao znak "Youtube"-a i video sina kako đuska u stolici.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Čim sam video, znao sam - moj svet se srušio. Moje dete... - zagrcnuo se Marko - Moje dete sluša DJ Shoneta! Zašto ja? Šta sam zgrešio? Bio sam dobar otac. Mislio sam da se ovakve stvari dešavaju drugima.

Otac je, u besu, strgao slušalice sa glave sina, a dečak je, znajući da nema opravdanja, pognuo glavu i ispunio šake suzama.

- Tata... - rekao je samo bespomoćno. A onda je zaćutao. Posle neprospavane noći priznao je ocu da već neko vreme sluša DJ Shoneta i da je sve držao u sebi.

- Bio sam na jednoj žurci i pustili su mi taj klip. Prvo nisam hteo da gledam, ali naterali su me. Nisam ja kriv - kroz suze je pričao dečak.

*Ova priča je, naravno, potpuno izmišljena i namenjena je zabavi, razvijanju osećaja za drugačiju tačku gledišta i razbijanju predrasuda među ljudima te razumevanju različitosti. Inspiraciju smo pronašli u tekstu sajta Sprdex.net.hr.

(Telegraf.rs / Sprdex.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA