≫ 

HTEO SAM TROJKU SA SEKSI DEVOJKOM I NJENOM ROĐAKOM: Kad sam im ušao u stan, ONESVESTIO SAM SE OD ŠOKA (FOTO)

- Želeo sam da ostvarim svoj san i imam seks s dve devojke odjednom. Ali ono što me dočekalo u njihovom stanu, bukvalno me teralo da se ispovraćam - priča nesrećni mladić

  • 7

Kajl Barber je profesionalni kockar iz Njukastla, a žene najčešće "startuje" preko aplikacije pomoću koje se stranci pronalaze i tako ugovoraju seks. Međutim, ovog puta iako je hteo da ostvari svoj davni san da ima seks s dve žene odjednom, dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

Pustila sam muža da spava s bilo kojom ženom, jer samo želim da on bude srećan! (FOTO) (VIDEO)

Na toj aplikaciji za upoznavanje nedavno mu se javila devojka koja ga je krajnje direktno pozvala da dođe kod nje i uživa u seksu s njom i njenom rođakom.

- Rekla mi je da pozovem ortaka, pa da on pravi društvo njenoj rođaki dok sam ja s njom. Međutim, u momentu kad mi se javila, bio sam sam u kafiću i nisam mogao nikog da zovem da dođe sa mnom. Rekla je da je to u redu i da možemo da imamo seks utroje - priča Kajl (26), i dodaje da se veoma radovao ostvarenju svog vrelog sna.

Odmah je seo u taksi i zaputio se na adresu koju mi je rekla.

- Čim sam otvorio vrata njenog stana, osetio sam smrad mačjeg izmeta. Bukvalno me je štipao za oči. Bilo je jezivo. Ušao sam u dnevnu sobu, a tamo se zamalo nisam onesvestio - objašnjava ovaj mladić.

Foto: theladbible.com/Kyle Barber Foto: theladbible.com/Kyle Barber

Soba je bila zatrpana smećem!

- Muve su letele svuda, prljavi tanjiri bili su razbacani po podu, od smeća nije moglo da se korača. Krevet na dnu prostorije izgledao je kao da se neko tu porodio - zgađeno tvrdi Kajl.

Nesrećni momak je rekao devojkama da sipaju piće dok on trkne do WC-a, ali tamo ga je sačekalo još odvratnije iznenađenje.

Foto: theladbible.com/Kyle Barber Foto: theladbible.com/Kyle Barber

- Toalet je bukvalno bio prekriven izmetom. Govna su bila svuda razmazana. Smrdelo je užasno. Pozvao sam brata i rekao da krene odmah po mene - kaže on.

Foto: theladbible.com/Kyle Barber Foto: theladbible.com/Kyle Barber

Posedeo je još koji minut s njima dok brat nije došao i rekao im da će izaći da mu se javi, pa će se vratiti. Pobegao je glavom bez obzira. Ipak, uspeo je sve da fotografiše.

VIDEO: Seks bomba ili previše nabildovana devojka?

(Telegraf.rs / The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mia

    28. maj 2016 | 15:47

    Jesil ti dosao daj .... Ili da razgledas sobu

  • enes

    28. maj 2016 | 16:13

    I sta se ovde desilo ja ne razumem,jesi li j... ili nisi.

  • ....♡....ivana

    28. maj 2016 | 15:54

    Odmah znas sa kakvim si devojkama ugovarao sex...Jadan ti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA