SVEMIR JE STVORILO INTELIGENTNO BIĆE: Izjava najpoznatijeg fizičara na svetu promeniće nauku zauvek!

Izjava renomiranog svetskog fizičara, Mičioa Kakua, mogla bi u potpunosti da promeni svet i način na koji ljudi razmišljaju

  • 26

Jedan od najvećih svetskih naučnika na polju teorijske fizike, doktor Mičio Kaku, nedavno je izjavio da su teorijske čestice zapravo dokaz da je univerzum kreirala viša inteligencija.

OD PRIZORA ZASTAJE DAH: Ovaj snimak će vas odvesti u centar NAŠE GALAKSIJE!

Nakon što je analizirao ponašanje subatomskih čestica koje se kreću brzinom većom od brzine svetlosti i koje imaju sposobnost da "odlepe" prostor i materiju, Kaku je zaključio da univerzumom upravljaju zakoni i principi koje je jedino moglo da kreira neko inteligentno biće.

Foto: Wikipedia/Cristiano Sant´Anna/indicefoto.com Foto: Wikipedia/Cristiano Sant´Anna/indicefoto.com

- Zaključio sam da živimo u svetu kojem upravljaju zakoni koje je kreiralo nešto inteligentno. Verujte mi, sve što danas nazivamo šansom uskoro neće imati nikakvog smisla. Meni je jasno da postojimo u planu kojim upravljaju pravila koja su nastala univerzalnom inteligencijom, a ne slučajnošću - izjavio je doktor Mičio Kaku.

Kaku je inače jedan od tvoraca čuvene teorije stringova koja je promenila fiziku.

Jedna od predviđanja ovog naučnika bilo je u vezi sa stravičnom olujom koja je pogodila Ameriku, a više o tome možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: cnsnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boki

    19. jun 2016 | 11:41

    Hvala bogu da je jedan naucnik konacno to shvatio. Kada mi, koji nismo poznati i priznati, pricamo o tome niko nas ne shvata ozbiljno.

  • Broj Jedan

    19. jun 2016 | 13:24

    dobro jutro

  • Eto

    19. jun 2016 | 14:34

    Trebalo mu je 50 godina naukovanja da to shvati. A dovoljno je da pogleda strukturu jedne obične ćelije da bi to uvideo. Znači, njegov i njemu sličnima problem nije u nedostatku dokaza, nego u nerazvijenosti kvantne sposobnosti njihovog uma, posestrime intuicije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA