SABLASNI OBLAK SNIMLJEN IZNAD CERN-A: Teorije zavere preplavile internet (FOTO) (VIDEO)

Fotografija čudesno osvetljenog oblaka, smeštenog tačno iznad hadronskog sudarača čestica u CERN-u, podstakao je spekulacije da su fizičari, namerno ili slučajno, svojim eksperimentima uspeli da otvore “vrata” paralelnih univerzuma

  • 18

Šta li to ovih dana rade vrhunski fizičari i ostali istraživači elementarnih čestica zasposleni u Evropskoj organizaciji za nuklearna istraživanja (CERN) u blizini Ženeve?

PRAVA NAUČNA FANTASTIKA: Veliki umovi CERN-a će pokušati da ostvare kontakt sa PARALELNIM UNIVERZUMOM!

ŠTA JE NA ONOM SVETU? 5 naučno-fantastičnih objašnjenja raja i pakla (FOTO) (VIDEO)

Samo četiri godine otkako su potvrdili postojanja takozvane “božije čestice”, odnosno Higsovog bozona, nešto čudno se dešava na nebu iznad ove značajne ustanove.

Ako je verovati onome što se vidi na fotografiji jezovitog oblaka prožetog munjama, koju je Švajcarac Žoel Rodrigez slučajno uhvatio 25. juna, ništa neprirodno, ali ako se veruje teorijama zavere po internetu, naučnici su se izgleda malkice zaigrali energijama i uspeli da otvore portal ka drugim dimenzijama.

Da li to znači da ćemo uskoro moći da posećujemo druge svetove? Ili da je sudnji dan blizu, jer je ovo znak sa neba da će vanzemaljci da prodru u Sunčev sistem i napadnu našu planetu? Sve ovo se pitaju 2teoretičari".

Baš ovako mali Perica, koji je odgledao dovoljno naučno-fantastičnih filmova, zamišlja da bi izgledala crvotočina kojom bi neprijateljski nastrojena vanzemaljska rasa mogla da nas preveze na neki drugi kraj ovog nama poznatog svemira ili da je naprosto neki “ludi naučnik” rešio da se prebaci u neki drugi, paralelni univerzum, gde mu stvarnost možda i ne bi bila toliko strašna kao na Zemlji.

Foto: CERN/ Maximilien Brice Foto: CERN/ Maximilien Brice

ARHANGEL MIHAILO SNIMLJEN NA MARSU?! Ljudi misle da su upravo videli anđela (VIDEO)

Naravno, ništa od ovih pseudo-naučnih spekulacija niti teorija zavere nije u pitanju, već je reč samo o sjajno uhvaćenom momentu višestrukog električnog pražnjenja atmosferskog elektriciteta u jednoj oblačnoj formaciji.

Drugim rečima, fotograf se samo našao u pravo vreme, na pravom mestu, kako bi zabeležio ništa drugo do li - najobičniju munju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    2. jul 2016 | 16:29

    Nahebaćemo svi od prosečnih naučnika @

  • Millos

    2. jul 2016 | 15:43

    Koliko je novca, vremena i truda potroseno na eksperimente u Cernu, da bi dobili jedno veliko nista! Covekova sujeta je bez granica, nikada necete biti Bog niti moci da stvorite nesto novo! Samo presipate jedan vid materije u drugi i plasirate ovoj bezumnoj planeti gomilu baljezgarija!

  • Sale

    2. jul 2016 | 20:02

    I da su pronašli nešto, sigurno ne bi bilo u korist čovečanstva.Ovako, mogu da "ruse" šta im je po volji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA