POTRESNA ISPOVEST NATAŠE KAMPUŠ: Oteo me je na putu do škole, mučio me 8 godina, zbog toga ne želim da imam decu

Gotovo deset godina nakon što je pobegla od svog tamničara Volfganfa Priklopila, Nataša Kampuš dala je intervju u kojem govori o svom novom životu

  • 5

Natašu Kampuš je Priklopil oteo 1998. godine na putu do škole i držao u zatočeništvu osam godina. Pobegla je 23. avgusta 2006. godine. Sada, deset godina kasnije, ona ponovo govori o svemu što je preživela, u momentu kad je njen mučitelj mrtav.

 

KIDNAPOVALI SU ME: Bio sam seksualni rob, morao sam da spavam sa ženama i muškarcima

 

Gotovo deset godina nakon što je pobegla od svog tamničara Volfganfa Priklopila, Nataša Kampuš dala je intervju u kojem govori o svom novom životu.

 

Ona je u Priklopilovoj kući rekla da je spremna sada da uzme"život u svoje ruke". Ova 28-godišnjakinja želi da maturira, ide na pevanje i uzela je časove jahanja, dizajnira nakit za svoje nove prijatelje. Decu ne želi da ima. U Beču je svi osuđuju, ali ona tvrdi da se nosi sa svojim "krstom". Objaviće svoju drugu knjigu "10 godina slobode". Ona kaže da sama želi da ispriča svoju priču.

 

Muškarca svog života još nije pronašla, ali to nije isključeno.

 

O Priklopilu je u zadnjem intervjuu rekla da se divio Hitleru.

 

- Hteo je da i ja patim kao žrtve nacizma. Davao mi je jako malo odeće kako bi pokazao da je on gospodar, a ja rob. Davao mi je malo hrane, ošišao me na ćelavo, ponižavao me i terao na težak rad - rekla je Kampuš. Natašu je Priklopil oteo 1998. godine i držao u zatočeništvu osam godina.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    16. avgust 2016 | 13:17

    Трауме из тог пероода су остале,тако да је њен избор живота сасвим оправдан...Желим јој пуно среће и остварење сваког сна....

  • !! Fox

    16. avgust 2016 | 17:21

    Ne kod nas bi ga odale komsije jer strasno koliko volimo da znamo sta se desava u tudjoj kuci...

  • ana

    16. avgust 2016 | 13:18

    posle neka neko kaze da nasa policija ne valja . Ovi im nisu ni za mali prst.Sta su radili sve ove godine ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA