≫ 

OBESILA SE JER JE HTELA DA VIDI DRUGARICU KOJA JE UMRLA: Devojka mislila da može da samo svrati na onaj svet (FOTO)

Dve drugarice su bile nerazdvojne od detinjstva i planirale da jednog dana u isto vreme zatrudne, kako bi zajedno mogle da prolaze kroz to iskustvo

  • 8

Džesmin Hauvart (25) iz Šireg Mančestera obesila se u pokušaju da vidi najbolju drugaricu koja se ubila dve nedelje ranije.

MAJKA STEFANA KOJI SE OBESIO NA OBALI REKE: Ubio se zbog nemaštine, napustio je školu jer nismo imali za autobus!

Misleći da može da kontroliše smrt, Džasmin je poželela da se sretne sa najboljom prijateljicom Dionom pre nego što nastavi sa životom, budući da je uskoro trebalo da se uda.

Dve drugarice su bile nerazdvojne od detinjstva i planirale da jednog dana u isto vreme zatrudne, kako bi zajedno mogle da prolaze kroz to iskustvo.

Nažalost, Diona koja je patila od depresije, "pokvarila" je njihove planove kada se obesila u svojoj kući, u Boltonu.

Komentare porodice i prijatelja Džesmin Hauvart, koji su naveli da ništa nije upućivalo na to da će i ona dići ruku na sebe, poduprla su i njena naknadno nađena pisma, koja su otkrila da je devojka bila sujeverna.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Iako nije navela šta planira da uradi, u njima se na više mesta pominjala ideja o prelasku "na drugu stranu" i razgovoru sa Dionom, po poslednji put.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Osim u gubitku drugarice koja joj je bila kao sestra, njena tragedija ogleda se i u naivnosti zbog koje je mislila da može na trenutak da pređe u drugi svet i vrati se nazad, nesvesna koliko malo je dovoljno da neko umre.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs / TheSun)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA