≫ 

ĐUBRETARKA OSVETNICA U AKCIJI: Ona je pronašla način da surovo kazni svakoga! (FOTO) (VIDEO)

Kad god "naleti" na vozača koji kroz prozor baca smeće, ona uradi najjednostavniju stvar

  • 3

Kako da sprečite ljude da bacaju đubre po ulicama i da grad bude čist? Ova devojka na motoru je pronašla način. Ono što ona radi je urnebesno!

OBRATITE PAŽNJU GDE BACATE SMEĆE: Krenula velika akcija inspekcije!

Šetate ulicom i vidite nekoga da baca đubre. To je grozno, ali vi imate priliku da to zaustavite i naterate tu osobu da to podigne. Ali, pešaci nisu jedini koji bacaju otpatke. Šta kada neko iz auta baci đubre i odveze se?

Ova motociklistkinja je rešila problem. Kad god "naleti" na vozača koji kroz prozor baca smeće, ona uradi najjednostavniju stvar. Podigne bačeno i ubaci to nazad u auto.

Savršen lek za zagađivače. Pre nego što to urade sledeći put, sigurno će prvo pogledati okolo ili se možda i predomisliti i ipak potražiti kantu za otpatke. Kakva žena. Pogledajte i uživajte u njenim avanturama.

Ona je dovoljno hrabra da se bori za ono u šta veruje. Male stvari su važne!

(Telegraf.rs / Izvor: kami.com.ph)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • peacemaker

    12. septembar 2016 | 22:09

    Bravo

  • Jana :-)

    13. septembar 2016 | 03:46

    Zivim u svaj I ovde nasi se tako fino ponasaju a kad predju granicu odmah se baca smece kroz prozor iz automobila. To je zalosno I sramno za nas narod. Tudje postuju (zbog kazne koje mlate svajcarci I zbog obicnog omota od cokolade)a svoje unistavaju. Kod nas bi bas trebalo takve nekoliko ali garant bi bila isprebivana ako to uradi .

  • Aleksandar

    13. septembar 2016 | 07:14

    Svaka čast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA