≫ 

SVI MORATE DA IMATE SEKS, URADITE TO ZA DRŽAVU: Ova reklama je naterala ljude da odmah skoče u krevet i počnu akciju! (VIDEO)

Iako su zvanično najsrećniji na svetu, Dance hvata panika jer ih je sve manje...

  • 17

Pored toga što svojim građanima obezbeđuju obavezno porodiljsko odsustvo, rodnu ravnopravnost, propagiraju biciklizam i puno vina kad je hladno napolju, Danskoj nije dovoljan broj od samo 5,6 miliona stanovnika, već žele da ih bude što više.

PRAVITE SE MRTVE, GLUMITE GLAVOBOLJU, SAPLETITE GA U MRAKU: Ovakve seks-savete su dobijale naše bake

Kako bi ohrabrili svoje sugrađane da što više prave decu, Danci su napravili kampanju "Do it for Danmark" (Uradi to za Dansku), veselu kampanju koja ima za cilj "spas zemlje".

Počevši od 2014. pa do sada, turistička kompanija "Spies Rejser" objavila je nekoliko video klipova, odnosno reklama za seks, u kojima sugrađanima poručuju da je zemlja u krizi i da svi zajedno moraju da deluju odmah kako bi podigli populaciju, a samim tim i broj putnika ove kompanije.

- Istraživanja pokazuju da Danci imaju 46 odsto više seksa tokom odmora, a više seksa povećava šanse za više dece, stoga mi nudimo raznovrsne destinacije gde ćete moći da se opustite u romantičnoj atmosferi, pravite decu i time spasite budućnost Danske - stoji u jednom od videa.

Pomenuta turistička kompanija smatra da može, te su čak obećali da će dati nagrade za parove koji zatrudne tokom odmora na koji su otišli preko njih. Naime, nakon uspešnog seksa, par treba da donese pozitivan test na trudnoću i medicinsku dokumentaciju u kompaniju, kako bi od njih dobili besplatne pelene.

Ali to nije sve, kompanija daje i uputstva za začeće tipa informacija o plodnim danima, kako izbegavati stres za što bolji seks, zatim kako nakon seksa treba ležati najmanje 15 minuta te vežbati jogu za bolje začeće.

Printskrin: Youtube/Spies Rejser Printskrin: Youtube/Spies Rejser

Prema zvaničnim statistikama natalitet u Danskoj je 2013. iznosio 10 na 1.000 stanovnika, što je najniži natalitet u poslednjih nekoliko decenija. Iako većina parova želi dvoje ili troje dece, prema istraživanju "Kopenhagen Posta" jedan od pet parova završiti bez dece. Pored ove države, hronično slab natalitet ima i Nemačka (8.33), Japan (8,39) i Singapur (7,72).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Liks

    16. novembar 2016 | 20:00

    Ma neka dodju oni kod nas u parove,farmu i maldive ima da radjaju zmajeve a ne decu!!!!

  • Milos

    16. novembar 2016 | 19:38

    Neka salju dankinje u srbiju na ekskurziju

  • Ana

    16. novembar 2016 | 20:41

    Nemam sa kim...muz mi je na putu narednih 5 meseci:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA