≫ 

ORGIJE I RAZVRAT NA EKSKURZIJI: Nastavnica tri puta oralno zadovoljila učenika, a onda mu slala ove prljave poruke (FOTO)

Dok su bili u avionu, učenik je od svoje nastavnice tri puta dobio oralni seks

  • 22

Tridesetsedmogodišnja Džil Meldrum Džons, asistent u nastavi, osuđena je na 32 meseca zatvora jer je pružala oralni seks jednom od svojih učenika.

UČITELJICA SNIMALA SEKS SA UČENICIMA: Devojčicama je skidala bruseve, dečake je fotografisala gole, optužili je 200 puta za napad!

Neimenovani učenik koji ima 15 godina bio je tri puta oralno zadovoljen od strane svoje nastavnice dok su, u povratku sa ekskurzije, bili na visini od 35 hiljada milja (56327km).

Meldrum-Džons je udata i ima dvoje dece i proglašena je krivom za sprovođenje seksualnih radnji sa detetom, kao i za podsticanje deteta na seks, a sada se nalazi u registru seksualnih prestupnika.

Ona se izjasnila da je kriva po svim tačkama optužnice i na suđenju je pokala kajanje zbog svog grubog ponašanja dok je tužilac Stefan Kolodinski objašnjavao kako ju je, tokom ekskurzije, potuno obuzela strast.

Kako je preneo BBC, tužilac je na sudu rekao kako je Meldrum-Džons dečaku slala poruke koje se odnose na seks, a i poruke u kojima je ugovarala njihove naredne susrete za seks.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nakon što je izrekao presudu. sudija Filip Gregori je nastavnici rekao sledeće:

- U tom trenutku Vi ste bili asistent u nastavi i bili ste odgovorni za tinejdžere. Deluje kao prosjačenje kada neko ko se nalazi u srećnom braku, ima dvoje dece i inteligentan je, toliko izgubi kontrolu i zdravorazumsku procenu i dozvoli sebi da se ponaša na ovaj način.

Dečak je rekao kako je on od samog starta nervozan i osramoćen.

U okviru odbrane, sud je imao priliku da čuje kako zloupotreba moći koja je dovela do gnusnog slučaja možda ima veze sa njenim mentalnim stanjem.

(Telegraf.rs / Izvor: unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Amerikanac

    30. novembar 2016 | 13:34

    Visna je 35000 fita (stopa) odnosno 10.000 metara. 56000 km je daleko u svemiru - 1,4 puta dalje od obima zemlje na Ekvatoru i 5 puta više od njenog prečnika.

  • Misa

    30. novembar 2016 | 13:46

    Da su bili na visini od 35 hiljada milja (56327km) kako ste napisali u tekstu, bili bi blizu meseca, tako da bi trebalo ispraviti ovu smejuriju u tekstu.

  • Ђоле

    30. novembar 2016 | 14:41

    Е срећо , у коју сам ја школу ишао .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA