Zbog glasa ovog anđela Melanija je plakala: Suze su počele da teku kada je slepa devojka zapevala u crkvi Svetog Jovana (VIDEO)

Kada je imala dve godine Van Huz je počela da svira klavir i da peva u gospel horu, "Isus me voli"

  • 0

Merlana Van Huz (21) je američka pevačica sa CMV sindromom koja je postala slavna nakon što je nastupala na proslavama nacionalnih sportskih događaja. Snimak njenog nastupa u crkvi Svetog Jovana na dan inauguracije Donalda Trampa kojoj je prisustvo sa svojom suprugom, postao je veoma tražen na internetu jer su na njemu zabeležene suze prve dame.

POTRESNI SNIMCI PRVE DAME: Melanija plače u crkvi Svetog Jovana (VIDEO)

Merlana je rođena sa poremećajem CMV, citomegalovirusa, zbog koga je oslepela, a lekari su joj rekli da neće živeti duže od jedne godine, ipak, Merlana je pobedila bolest, a danas je svetski poznata zbog svog talenta.

Kada je imala dve godine Van Huz je počela da svira klavir i da peva u gospel horu, "Isus me voli" (Jesus Loves Me). Njen prvi veliki performans je bio u 2012. godini kada je pevala na Univerzitetu Kentaki na proslavi ženske košarkaške utakmice. Jedan od gledalaca je snimio nastup i postavio ga na Jutjub, a video je postao viralan. Od tada je američka javnost, a i šire počela da je prati.

Gde god je nastupala ljudima je stajao dah, a njen anđeoski glas je izazvao mnoge suze. Merlana je bila zvanična pevačica na Nacionalnom republikanskom zasedanju 2016. godine  i pojavila se u programu "Dobro jutro, Ameriko" (Good Morning America).

Melanija Tramp nije odolela prelepom Merlaninom glasu, pa je zaplakala dok je devojka pevala na jutarnjoj službi u crkvi Svetog Jovana, nakon Donaldove inauguracije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA