Zaradila sam 1.400 evra za pola sata, a nismo imali seks: Pevačica otkriva šta sve radi sa muškarcima za pare (FOTO)

- Najnepristojnija ponuda je bila odlazak na vikend u Vegas, pomislila sam "nema šanse" - kazala je pevačica

  • 11

Mlada pevačica iz Njujorka izlazi na sastanke sa starijim, bogatim muškarcima koji joj za to plaćaju, a njenom dečku, tvrdi ona, to uopšte ne smeta.

TRAŽILA 150 MILIONA DOLARA, ONI POSLE TUŽBE POVUKLI VEST: Dejli Mejl se izvinio Melaniji Tramp zbog navoda o "poslovnoj pratnji"

Marsija Favre (33) zaradi između 100 i 250 funti (290 evra) po izlasku, ali jedan sastanak je bio veoma profitabilan. Za 30-minutno druženje u baru uz piće dobila je 1.400 evra, navodi San.

- Ovo preporučujem svakome. Treba ti 100 funti (117 evra), nabaviš ih bez mnogo truda. Jedino što je potrebno je da se pojavim na zakazanom mestu, popijem piće ili dva i pričam o bilo čemu - objašnjava Favre.

Iako redovno ide na sastanke, Marsija je daleko od slobodne devojke. Već 10 godina je u stabilnoj vezi sa dečkom Džozefom Kingom.

- Kada sam mu prvi put rekla šta radim bio je iznenađen. Pitao me je da li sam ozbiljna, ja sam mu potvrdila da jesam, a onda je počeo da se smeje - rekla je Marsija.

Džozef je takođe muzičar, podržava Marsijin dodatni izvor zarade.

- Puno stvari sam i sam radio da bih preživeo. Mislim, moraš da budeš kreativan. Sada kada joj drugi muškarci plaćaju da ide sa njima na sastanke, ima novca da i mene izvodi na večere. Nemam problem sa tim - kaže on.

 

Ne brine ga da li će Marsija da prekine vezu i ode sa nekim drugim jer, kako je rekla, većinu tih muškaraca ne podnosi.

- Nemam poštovanja prema ikome ko plaća da bi izašao sa mnom. Nikada ne bih mogla da se zaljubim u takvu osobu. Nikada - kaže ona odlučno.

- Najgori sastanak je bio s jako niskim muškarcem, jedva sam mogla da ga vidim dok je sedeo za stolom. Bio je veoma dosadan. A najsmešniji kada sam išla na sastanak sa jednim koji je nosio periku. Vetar mu je oduvao kosu. Otrčao je da lovi "kosu" a ja sam se pravila da se ništa nije dogodilo. I ne, to nije bio Donald Tramp. Njemu bih naplatila izlazak 8000 funti - dodaje ona.

Osim što joj plaćaju sastanke, ona često dobija besplatne avionske karte, propusnice za koncerte ili novčane bonuse. Kaže da se strogo drži pravila - bez seksa - na sastancima. Osim toga pokušava da ostane što kraće.

- Neki od njih žele da odemo na večeru, ali to me ne zanima. Smatram da je to gubljenje vremena. Zato se nalazimo u kafićima da popijemo čašu šampanjca ili viskija i to je to - kaže ona.

Ističe kako nikada nije imala ponudu za seks, a smatra da je razlog za to i taj što ne dopušta da muškraci pomisle da je to zanima.

- Najnepristojnija ponuda je bila odlazak na vikend u Vegas, pomislila sam "nema šanse" - kazala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA