Tajne 5 najpoznatijih mađioničarskih trikova: Učinite da neko lebdi ili da nestane (VIDEO)

Često i odrasli dok ga gledaju oduševljeno se pitaju "kako je ovo moguće"

  • 1

Ovo su tajne koje stoje iza pet najpoznatijih mađioničarskih iluzija.

HOROR TRIK: Mađioničar PUCAO sebi u glavu. Hteo da uhvati metak zubima, ali sve je pošlo po ZLU (VIDEO)

Često i odrasli dok ih gledaju oduševljeno se pitaju "kako je ovo moguće". Za sve koje je ovaj trik fascinirao mogu ovde da pročitaju šta se krije iza ovih pet trikova.

1. Da biste izveli ovaj trik treba vam zec, sto prekriven stoljnakom, deo odeće i šešir. Uzmite kraj dugog crnog ogrtača i vežite sva četiri kraja, ali nemojte stezati previše. Ubacite zeca u ovu improvizovanu vreću. Postavite sve to na kuku, sa strane stola koja će biti okrenuta ka vama dok izvodite trik. Stolnjak mora da bude postavljen tako da pokriva vreću sa zecom. Na početku performansa pokažite publici vrh šešira da vide da nema ničega unutra. Zatim stavite šešir na sto, a da otvor bude na površini stola. Tada sledi najbitniji deo, lakim pokretom podignite šešir sa stola i stavite vreću ispod šešira. Tada napravite neke poteze kojima ćete pokazati da nešto prizivate uklonite šešir sa stola i otkrite zeca publici.

2. Uzmite kutiju šibica i isecite je sa jedne strane. Izdvojite zapaljivu površinu. Podelite je na dva dela i upalite šibicu. Pustite je da gori i onda kada je ugasite pokupite ono što je izgorelo. Polako je obrišite o palac i kažiprst. Zatim, sve što vam treba je da protrljate prste i dobićete dim. Nakon što završite sa trikom obavezno operite prste.

3. Da biste uspešno izveli ovaj trik, trebaće vam mali srebrni novčić na dlanu. Kada budete spremni da "savijete" kašiku, držite novčić u takvoj poziciji da samo vrh bude vidljiv. Stavite novčić na vrh drške od kašike pritisnite ovalni deo kašike o sto i pokušajte da odate utisak da savijate kašiku.

Dok ovo radite, pustite da drška ispadne iz vaše ruke. Dok će vrh novčića još uvek biti vidljiv izgledaće kao da se kašika zapravo savija.

4. Na početku ovog spektakularnog trika, mađioničarev asistent (obično devojka u dugačkoj haljini) leži na stolu. Dok to čini, ona mora da bude sigurna da haljina pada ravno do poda i pokriva površinu direktno ispod stola. Iluzionisti su u stanju da učine da izgleda kao da devojka levitira iznad stola. Da bi trik bio uspešan, publika mora da poveruje da se devojka nalazi u vazduhu zahvaljujući magiji. U realnosti, efekat se postiže posebnom tehnikom dizanja. Da bi doprineli uzbuđenju, iluzionisti uzimaju obruč i dobacuju ga do asistentovog tela. Nema ničeg čudnog u ovom obruču. Jedini zahtev je da ovaj obruč bude dovoljno širok da iznova pređe preko tela bez dodirivanja mehanizma za podizanje. Kroz performans, mađioničar mora biti pažljiv na način da prikrije štap koji drži asistenta iznad stola.

5. Za ovaj neverovatni trik potrebna vam je kutija duboka 35 entimetara i 20 centimetara visoka platforma. Ženski asistent treba da uđe u kutiju i da u njoj stoji. Kutija se otvara sa donje strane i ulazi u mobilnu platformu. Kako iluzionista zatvara sve otvore kutija, devojka klizi dole kroz otvor i sedi prekrštenih nogu. Lažni otvori su dizajnirani da prikažu niše od samo 5 centimetara. Iluzionista skida te otvore da još više zbuni publiku. Dok iluzionista nastavlja da otvara kutije, publika vidi trup pomoćnika. Govorimo o običnim delovima lutaka, koji se nalaze u lažnim otvorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA