Ruskinje poludele za džinovskim penisima na Kipru: Ima ih na svakom koraku, a najviše vole XXL veličinu (FOTO)

Zanimljivi suveniri mogu se videti na Pafosu, gde se Crvena zvezda sprema za prolećni deo sezone

  • 3
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Crvena zvezda se za prolećni deo sezone priprema na Kipru, u gradu Pafosu, gde ima odlične uslove i odličnu klimu za rad.

Pafos je po veličini četvrti grad na Kipru sa oko 30.000 stanovnika u užem cenutru i ukupno oko 60.000 sa okolnim mestima. Grad živi od turizma, pošto ima goste u svako doba godine. Čak i zimi, klima je sjajna, oko 20 stepeni celzijusa ili više, sunčano je i prijatno.

Gosti su uglavnom stariji ljudi u ovo doba godine kada je mirnije i kao stvoreno za uživanje, dok je leto rezervisano za mlađe. Najviše ima Engleza, ali i Rusa i Kineza, a takođe tu su i fudbaleri i sportisti koji su na zimskim pripremama.

Pošto je Miodrag Božović pre podne dao slobodno vreme igračima uoči utakmice, prošetali smo gradom, obišli prodavnice suvenira, a jedan od njih bio je posebno upečatljiv.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tokom šetnje kejom pored mora, pažnju su nam privukli neobični suveniri kojih ima na svakom koraku. Drveni penisi različitih veličina vise sa policama prodavnica, pa smo morali da upitamo prodavačicu koja je njihova simbolika i ima li veze sa Kiprom.

- Nema nikakve simbolike, niti je povezano sa Kiprom, u pitanju je samo šala. Ovde ima mnogo Engleza i oni kada se vide oduševe se i kupuju radi šale, jer oni vole da se šale na taj način.

Kako ide prodaja ovih suvenira?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odlično, prodajemo ih mnogo, to je jedna od najprodavanijih stvari koje imamo. Ove najmanje najviše kupuju Englezi, a Ruskinje su poludele za ovim najvećim i samo njih kupuju - kaže nam prodavačica Danijela.

Inače, cena ovih suvenira, u zavisnosti od veličine kreće se od 5 evra za najmanji, koji kupuju Englezi, dok za onaj koji uzimaju Ruskinje, treba izdvojiti 9 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    2. februar 2017 | 12:00

    Stvarno bez veze i mnogo glupo. I posle treba tu da prošetaš sa detetom dok si na odmoru. Sramota.

  • 11213

    2. februar 2017 | 12:01

    Otišli da vide šta će da dobiju umesto obećanog novca -XXL je prava mera za njih... Grofe , grofe šaljivdžijo.

  • Jeretik

    2. februar 2017 | 13:42

    I te kako ima veze sa simbolikom , suvenir moj ce se ikada ponovo ujediniti kiparski Grci i Turci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA