PIJANDURA: Zatvorio ženu u zamrzivač jer je izgubila 50 dolara!

Trebalo mu je pet minuta da odreaguje na njene vriske i udaranje - sve to zbog toga što je izgubila novac koji joj je dao da kupi alkohol i meso za ručak

  • 1

Čovek iz predgrađa Bulavaja, drugog najvećeg grada u Zimbabveu, napao je svoju ženu i zatvorio je u frižider nakon što je izgubila 50 dolara koje joj je dao da mu kupi meso i alkohol.

Prema navodima tamošnjih medija, Alek Firi se kući vratio "trešten", očekujući da za ručak dobije meso, ali je dobio samo kupus i pasulj. Ovo nije primio na najbolji način, pa je počeo da tuče svoju suprugu Sintiju.

Tada je odlučio da se zaustavi i da sazna zbog čega je za ručak dobio samo povrće kada joj je "izričito rekao da želi svinjetinu". Zbog njenog odgovora - da je novac izgubila - potpuno je izgubio razum i počeo da je davi pre nego što ju je ubacio u zamrzivač, govoreći joj da će sada nju skuvati.

Prošlo je čitavih pet minuta pre nego što je Firi reagovao na udaranje, grebanje i vrisak svoje žene. Tada ju je pustio da izađe, izvinio se zbog svojih postupaka i skuvao vodu da je okupa, dok je ona glasno plakala.

Uprkos svemu, ona mu oprašta.

- On je takav zbog alkohola, on mu potpuno pomnuti um. Želim da mu pomognem, a drago mi je što su nam deca bila u školi dok se ovo dešavalo - rekla je ona medijima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • pih

    4. jul 2012 | 16:58

    Ha,ha,ha... Pa, sledeci put mozda nece odreagovati za 5 minuta, pa ce umesto zene imati sladoled.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA