≫ 

Nešto nije u redu sa Kimovim oružjem na ovim fotografijama: Velika tajna Severne Koreje je skrivena iza sitnih detalja (FOTO) (VIDEO)

Smatra se da Severna Koreja zapravo ima veliki nedostatak municije uprkos strahu od njihovih stalnih pretnji

  • 38

Severnokorejski režim želi da svet veruje da su njihove snage dobro naoružane i borbeno spremne, ali svetski vojni analitičari smatraju da Severna Koreja blefira i svetu predstavlja plastične puške i rakete, piše Miror.

Šta se to zakuvava? Kina uvodi sankcije Severnoj Koreji! Amerikanci otkrili veliku tajnu!

Zapadni obaveštajci su ustanovili da je pojedino oružje koje je ova država predstavila na vojnoj paradi potpuni falsifikat, o čemu je Telegraf već pisao.

Međutim, pored toga što postoje sumnje da su predstavljene rakete lažne, čak i sunčane naočare koje su na paradi nosili vojnici Kim Džong-una imaju ravna sočiva, čineći ih tako beskorisnim u borbi jer pružaju malo zaštite od sunca.

Ove podatke otkrio je bivši američki obavještajac Majkl Pregent, koji je ispitivao slike i snimke na velikoj vojnoj paradi u Piongiangu 15. aprila.

Snimci pokazuju na hiljade "komandosa" koji marširaju i nose AK-47 puške sa priloženim ručnim bacačima. Međutim, ovaj bivši obaveštajac ukazuje na to da su mnoge od pušaka igračke koje imaju samo malo poveći šaržer.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Smatra se da Severna Koreja zapravo ima veliki nedostatak municije uprkos strahu od njihovih stalnih pretnji Zapadu, vojnih ambicija i sposobnosti za nuklearni rat.

Njeni stanovnici još od 1990. gladuju, od kada je oko pola miliona umrlo zbog neuhranjenosti, dok sa druge strane u javnosti pokušavaju da predstave sasvim drugačiju sliku prebogate i moćne zemlje, piše Miror.

Foto: AP/Tanjug, Printskrin: Youtube Foto: AP/Tanjug, Printskrin: Youtube

Da li je ovo samo propaganda Zapada ili prava istina o Severnoj Koreji? Ostavite nam odgovore u komentarima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MOMO

    28. april 2017 | 14:29

    Niko nikada nije doveo u pitanje američko oružje! Brale da oni imaju pola od ovoga što prikazuje Holivud, ne bi ih u Avganistanu ginuo po 20-30,a? Jesam li im odbrusio?

  • Nn

    28. april 2017 | 14:24

    Što ih ne napadnu pa da se sami uvjere

  • Laf

    28. april 2017 | 20:18

    I ovi vojnici sto marsiraju...verovatno su i oni plasticni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA