Melanija pozvala Trampove pristalice da joj pomognu i prirede mu nezaboravan rođendan. Dobiće još jedno iznenađenje, ali NEPRIJATNO!

Najveće pitanje koje postavljaju mediji je kako će 45. američki predsednik i milioner proslaviti svoj rođendan danas

  • 1

Donald Tramp danas puni 71. godinu i tako ulazi u istoriju kao najstariji američki predsednik koji je ikada služio tu funkciju.

Tramp nepozvan upao na svadbu na kojoj nikog nije znao: Plesao je sa mladom i fotografisao se sa svima! (FOTO) (VIDEO)

I dok pojedini brinu o Trampovoj mogućnosti da se izbori sa stresnim poslom i da će imati zdravstvenih problema, njegov doktor dao mu je odlične rezultate tokom kampanje 2016. Podaci pokazuju da iako voli fast fud hranu i ne vežba, ali i ne pije i ne puši, predviđaju da će živeti još najmanje jednu deceniju.

Najveće pitanje koje postavljaju mediji je kako će 45. američki predsednik i milioner proslaviti svoj rođendan danas.

Prva dama Melanija Tramp podstakla je njegove pristalice da prirede predsedniku rođendan "koji nikada neće zaboraviti". Ovo će biti prvi rođendan Trampu koji će proslaviti u Beloj kući, a sa tim se poklopio i preseljenje njegove supruge u predsedničku rezidenciju nakon što su živeli razdvojeno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp je sa sinom Baronom ostala da živi dok on ne završi školu u Njujorku i pošto joj je suprug Donald zvanično preuzeo dužnost američkog predsednika, ipak je pristala da se preseli u Belu kuću u Vašingtonu i okonča dosad neviđenu situaciju u istoriji SAD. Naime, u američkoj istoriji još se nije desilo da prva dama ostavi supruga da sam živi u Beloj kući.

- Treba mi vaša pomoć da priredim svom suprugu rođendan koji nikada neće zaboraviti. Naše proslave uvek uključuju porodicu i bliske prijatelje. Vi ste sigurno dokazali da ste lojalni prijatelji mog supruga kroz vašu podršku njegovoj pozitivnoj viziji "Napravimo Ameriku ponovo velikom", i vašoj predanosti Republikanskoj partiji. Prijatelji, Donaldu bi bili drago da čuje glas od prijatelja kao što ste vi, koji puno znače njegovom uspehu i uspehu patrije - napisala je Melanija u imejlu koji je poslat njegovim pristalicama.

Ovakav potez napravila je i Mišel Obama svom suprugu, koja je 2010. sakupila milion elektronskih potpisa i dala Baraku Obami čestitku i tako ga iznenadila.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Iako se još uvek ne zna kako će Tramp proslaviti svoj rođendan, njegove prethodne zabave bile su raskošne i bogate.

Oni koji se ne slažu sa njegovom politikom i voleli bi da se ne nalazi na toj funkciji, takođe će mu čestitati rođendan putem protesta. Demonstracije koje će se održati ispred "Trampove kule" u Njujorku i od njih će dobiti specijalan poklon: avionsku kartu za Rusiju, ili kako grupa koja organizuje protest kaže "povratak u Rusiju".

Protesti će se održati i na Floridi, u državi Njujork i šire, kao deo "nacionalnog dana anti-Tramp događaja".

Trampu je i Tviter čestitao rođendan tako što na njegovom profilu, na njegovoj omiljenoj društvenoj mreži, lete baloni u čast njegovom danu.

(L.C.)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA