Fotografisali su se ispred manastira Sveti Petar u Grčkoj tokom oralnog seksa: Oglasili se mladenci zbog slike koja je sve zgrozila (FOTO)

Na sebe su navukli bes i Grka i Engleza

  • 0

Grčka pravoslavna crkva zabranila je venčanja strancima na Rodosu. Ta odluka došla je kao reakcija na fotografiju koju je objavio engleski par koji se venčao na ovom grčkom ostrvu. Na fotografiji mlada kleči ispred mladoženje i oralno ga zadovoljava. Sve se dešava u blizini crkve, piše Dejli mejl.

Mladoženja spustio pantalone, a mlada ga oralno zadovoljavala ispred manastira: Familija zgrožena fotkama, crkva zabranila venčanja! (FOTO)

Metju Lun (27) i Karli (34) iz Birmingema se sada suočavaju i sa tužbom. Oni su naveli da su hteli baš tako da se fotografišu da bi pokazali svoj jedinstven smisao za humor u svadbenom albumu. Ipak, njegovom deki nije bilo smešno, pa je izjavio:

- Zgrožen sam!

Posle neprilične fotografije, episkop Kirilos odlučio je da protera strance sa ostrva, tačnije da im zabrani venčanja u manastiru Sveti Pavle. Zbog te odluke stotine britanskih parova mora da odustane od venčanja iz snova.

Metju i Karli tvrde da je cela priča naduvana, ali da žale zbog trenutka u kojem im je palo na pamet da on skine pantalone i donji veš, a ona klekne ispred njega.

Foto: Pixabay

- Cela priča je naduvana. Samo smo se zezali, Grci su preterano reagovali na sve. Ne mislim da smo uradili išta pogrešno, ali nam je žao što smo ih uznemirili. Hteli smo da to bude fora i očekivali smo neke duhovite reakcije i šale - izjavio je Metju za "San".

Fotografiju je snimio neimenovani član Mejtuove porodice i objavio je na Fejsbuku, nakon čega je počela da se širi društvenim mrežama.

Bračnom paru ostaje samo da žale zbog odluke da naprave spornu fotku. A da ne ostane sve na žaljenju pobrinuli su se sunarodnici koji su besni jer su im venčanja, koja koštaju i do 40.000 funti, otkazana, ali i Grci, čija će ekonomija trpeti zbog odluke crkve, jer je Rodos veoma popularan među Britancima koji žele da se venčaju.

Spornu fotografiju možete da pogledate OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA