Ne može monstruoznije! Baba unuku izbola nožem, pa je živu stavila u uključenu rernu

Autopsijom je utvrđeno da je devojčica stara 20 meseci preminula od "ubodnih rana oštrim predmetom i zbog udisanja vrelog vazduha"

  • 6

Devojčica koja je pronađena izbodena i ispečena u kući svoje babe bila je živa kada je stavljena u rernu, otkrila je autopsija. Kerolin Džouns (48), optužena je za prvostepeno ubistvo pošto je telo njene unuke Rojalti Mari Flojd otkriveno u njenoj kući u Šou, u Misisipiju, prošle nedelje.

Autopsijom je utvrđeno da je devojčica stara 20 meseci preminula od "ubodnih rana oštrim predmetom i zbog udisanja vrelog vazduha", što znači da je dete još bilo živo kada ju je baba stavila u rernu, piše Daily mail. Kako navodi policija, brat Kerolin Džouns je pronašao dete i pozvao policiju oko 19 časova, 15. oktobra.

Kerolin Džouns, osumnjičena baba monstrum, Foto: Facebook

Veronika Džouns, majka devojčice, kaže da se još miri sa činjenicom da je njena majka navodno odgovorna za zločin. Smrt ćerke je najteža stvar kroz koju je morala da prođe u životu.

- Srce mi je iščupano iz grudi - rekla je Veronika. - Rekli su mi da je moja majka izbola moju ćerku i ispekla je u rerni, ali moja majka je volela moju ćerku. Uvek ju je tretirala kraljevski i svi koji nas znaju, znaju i tu činjenicu.

Nadležni navode da je devojčica živela sa bakom i još uvek pokušavaju da utvrde kada je tačno devojčica umrla. U vreme ubistva sa devojčicom je bila samo njena baba.

Rojalti Mari Flojd, ubijena devojčica, Foto: Facebook

Mediji ne isključuju mogućnost da je mentalna bolest razlog za zločin.

DRUGA SMRT DETETA U RERNI

U toj oblasti, ovo nije prva smrt deteta u rerni. Žena iz Grinvila, gradića udaljenog oko 32 kilometra od Šoa, je 2012. godine, priznala da je kriva jer je ispekla svog trogodišnjeg sina u rerni. Teri Robinson (32) osuđena je na kaznu dožvotnog zatvora za ubistvo Tristana Robinsona.

VIDEO: Jezivi snimak pucnjave na fakultetu na Krimu u kojoj je najmanje 19 osoba poginulo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    26. oktobar 2018 | 21:57

    Boze gospode strasno gde ce joj dusa da tako nesto uradi, bas sam se potresla kad sam videla ovu vest i prelepu malu devojcicu neka je andjeli cuvaju , nemogu da shvatim da neko moze tako nesto detetu malom da uradibas strasno!!!!

  • Biljana

    26. oktobar 2018 | 20:50

    Joj andjeo mali zao mi je sto si na svet dosla kod pogresni. A tog monstruma sto ti se zvala baba treba je muciti godinama a ne dati joj da umreti.

  • Cica mica

    26. oktobar 2018 | 21:49

    Za ovakva dela ne postoji dovoljno velika kazna!!! Monstrum!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA