OPLODIO PROFESORKU: Otkad su dobili ćerku, "muž" dobija samo petice (VIDEO)

Hrvatica Renata (43) koja je već tri nedelje u srećnom braku s Ervinom (16) kojem je bila trener rukometa, ističe kako je njen muž u poslednje vreme postao veoma vredan u školi. Renata iz prvog braka ima dve ćerke, jedna ima 21 godinu, a druga je Ervinovo godište. Ervinova majka je osam godina mlađa od njegove supruge

  • 5

Nakon tri nedelje srećnog braka, neobični ljubavni par Renata (43) i Ervin (16) ubeđeni su da će njihova ljubav večno trajati. U izjavi za medije, srećna mlada, Renata kaže da Ervin ima sve petice i da bi želeo da što pre nađe dobar posao kako bi mogao da izdržava svoju porodicu.

Otkako smo dobili ćerku, moj Ervin je postao veoma vredan, samo uči i donosi petice. Želeo bi da što pre nađe dobar posao kako bi mogao da izdržava svoju porodicu - ponosno kaže 43-godišnja Hrvatica Renata Juras, koja je u braku sa 16-godišnjim Austrijancem Ervinom.

Ovaj bračni par pre dva meseca dobio je ćerkicu Naomi. Naime, Renata koja je trener rukometa zavela je svog mladog učenika Ervina dok je imao 13 godina i zbog toga je osuđena  na 22 meseca uslovno zbog seksualnog iskorišćavanja deteta. Ervinova majka je osam godina mlađa od njegove supruge Renate.

Živimo normalnim bračnim životom. Ervin ustaje u šest ujutro, napravi sebi doručak i ode u školu. Ja sam kod kuće, kuvam, a po podne zajedno ručamo – rekla je Renata za nemački "Bild" i dodala da žive kao svaki bračni par.

Oni možda jesu kao svaki bračni par, ali razlika u godinama je više nego primetna, ako ništa drugo, u kupatilu se vidi razlika u godinama. Uz Ervinovu kremu za pubertetske bubuljice nalazi se Renatin puder za prikrivanje bora.

U Ervinovoj školskoj torbi je i slika ćerke Naomi. Renata iz prvog braka ima dve ćerke. Jedna je Ervinovo godište, a druga ima 21 godinu.

Pogledajte video:

(I. D. /Bild)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • ducker

    24. septembar 2012 | 13:30

    Kao prvo, ovo je odvratno. A kao drugo, pitanje je vremena kad ce te njene dve cerke da na.uzi. I ja bih tako da sam muskarac

  • NINA

    25. septembar 2012 | 15:11

    Ovo je uzasno. Trebalo bi joj sudit` zbog zlostavljanja maloljetnika, a bebu oduzet`.

  • ducker

    27. septembar 2012 | 15:58

    Lana u pravu smo. Ljubav romantika bla bla bla. Garantujem da iako si sa nekim u vezi sada rado bi se i pojeb.la sa strane. Da li bi za tebe bila ljubav glupaco sa nekim dedicom. Lana molim te duso ne ser.... I ne pravi se fina i romanticna. Sve smo mi u dusi KUCKE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA