SIGURICE: Top 10 opklada koje nikada nećete izgubiti (VIDEO)

Da li se radi o novčanici koju je nemoguće uhvatiti u letu ili o razdvajanju dve knjige čije su stranice isprepletane, pred vama se nalaze ideje za opklade koje će vam doneti novac - ako uspete nekoga da ubedite da vam izađe na crtu

  • 0

Kladionica, banka, kladionica, kafić, kladionica, kladionica, kafić, banka, kladionica, kladionica, kafić, banka, kladionica - tako otprilike izgleda panorama prosečnog grada u Srbiji i na Balkanu.

Svi, od najsiromašniji do najbogatijih, žele laku, brzu i sigurnu zaradu, zbog čega igre na sreću i jesu toliko zastupljene.

Ako vam mrzi da ližete sladolede i skupljate raznorazne kupone, ako zapravo ne želite ništa da uložite osim dobre volje, onda je ovo video-snimak koji je kao stvoren za vas.

Na klipu pred vama nalazi se genijalna kompilacija deset opklada, koje jednostavno ne možete nikada izgubiti, i to iz jednog jedinog razloga - na svojoj strani imate fiziku, tačnije neumoljivu silu prirode.

Da li se radi o novčanici koju je nemoguće uhvatiti u letu ili razdvajanje dve knjige čije su stranice isprepletane, pred vama se nalaze ideje koje će vam doneti novac - ako uspete nekoga da ubedite da se sa vama opkladi.

Pogledajte video:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA