SVANULO MU: Ostavila ga devojka - sutradan osvojio 30 miliona dolara (VIDEO)

Neverovatni dobitak će mladiću omogućiti da nastavi sa svojim studijama koje je morao da prekine nakon smrti oca kako bi pomogao porodici da preživi i otplati hipoteku

  • 2

Sandip Sani Sing (22), skromni mladić iz Hijanisa iz Masačusetsa, osvojio je preksinoć 30,5 miliona američkih dolara na greb-greb lozu, samo dan nakon što ga je ostavila devojka.

Dobitnu srećku je radosnom mladiću kupila sestra koja Sandipa više neće morati da gleda kako pati.

Naime, nakon što mu je umro otac, mladić je morao da prekine sa studijama kako bi se zaposlio na dva mesta istovremeno i radio po 16 sati dnevno ne bi li pomogao majci u plaćanju računa i otplaćivanju hipoteku na kuću.

- To je prvo što ću učiniti s novcem, otplatiću hipoteku da se majka ne bi više brinula zbog toga. U ovom trenutku ne znam šta ću da radim sa ostatkom dobitka, ali ću najverovatnije da nastavim svoje studije koje sam zbog smrti oca morao da prekinem - kaže on.

Simpatični Amerikanac hinduskog porekla priznao je da mu je dobitak trenutno pomogao da zaboravi na raskid sa devojkom koji se odigrao u ponedeljak i dodao da se iskreno nada da bivša više neće "okretati" njegov broj - pogotovo ne sada.

Hoće li ga ona i poslušati, videćemo, ali u svakom slučaju pogledajte na snimku iznad kako izgleda izraz lica čoveka koji je iznenada iz korena promenio svoje imovinsko stanje od nule do beskonačno.  Tridet i po miliona dolara nije dovoljno samo ludom čoveku.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • miksa

    19. oktobar 2012 | 15:11

    Kako je dobar lik. Zasluzio je skroz, radio u meku sa 14 g. da bi pomogao kevi, bas retko...

  • DINo

    19. oktobar 2012 | 14:52

    Odoh da i ja sa mojom djevojkom raskinem,mozda me krene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA