ODGOVOR NA GEJ PRETNJU: Molimo vas odvedite naše devojke i spasite nas! (VIDEO)

Ova rečenica upućena je ekipi "Colegue Humora", koji su pretili da će im preoteti devojke. Međutim, da li oni tako zaista misle? Ne, ali kada su u pitanju opera, balet, šoping i odlazak kod frizera, muškarci poručuju gejevima: "Spasite nas i ulepšajte našim devojkama dan"

  • 0

Nakon videa "Preotećemo vam devojke" ekipe "College Humor", koja je ovim snimkom pokušala da skrene pažnju na legalizaciju gej brakova, odgovor je stigao i s druge strane.  Poruka njihovog  videa bila je "Dobro, neka bude da je brak samo za heteroseksualce, ali čuvajte se, veoma lako ćemo vam preoteti devojke".

S druge strane, strejt muškarci iz  "Scotch Tape Productiona" rešili su da odgovore na ovu pretnju na sličan način, poručujući gejevima, "Preotmite nam devojke slobodno".

Međutim, da li oni to zaista misle? Naravno da ne, ali kada su u pitanju opera, balet, šoping i odlazak kod frizera, muškarci poručuju: "Spasite nas i ulepšajte našim devojkama dan".

Pogledajte "strejt" poruku:

(I. D. / B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA