STRAŠNO: Pijana i drogirana majka zatrpala bebu smećem! (FOTO)

Džesika Barber Gutijerez (40) iz Amerike vozila je pijana i drogirana, a u njenom autu policija je ispod gomile odeće i smeća pronašla dete staro samo osam meseci, vezano u sedištu

  • 1

Policija u Teksasu je u sredu uhapsila Džesiku Barber Gutijerez (40) zato što je vozila pijana. U njenom automobilu su ispod gomile smeća i odeće pronašli bebu staru osam meseci.

Džesika je bez ikakvog razloga na sredini auto-puta zaustavila automobil, a kada su im prišli policajci, priznala im je da je popila pivo, antidepresive "prozak" i "ksanaks", kao i da je pušila travu.

Američki policajci su potom odlučili da pretraže automobil. Ispod čitave hrpe smeća, kutija s odećom i jednog skejtborda, pronašli su Džesikinu bebu, koja je bila vezana u sedištu za decu.

Ona je policajcima kazala da je kod kuće ostavila drugo dete (12), i to sa svojim cimerom (21), ali nije mogla da se seti kako se cimer zove.

Prvo su je odvezli u bolnicu, a onda su je uhapsili.

(M. B. / Izvor: 24sata.hr / Foto: Montgomery Country Police / Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA