GOBLIN: Pronađeno misteriozno biće - pola majmun, pola pas (FOTO)

Biće koje izgleda kao pas sa glavom majmuna pronađeno je u skladištu benzinske pumpe u Bocvani. Prema rečima radnika, torzo ovog misterioznog bića je pokidan i vide mu se unutrašnji organi

  • 2

Zaposleni na jednoj benzinskoj pumpi u gradiću Francistaun u afričkoj zemlji Bocvani ostali su u čudu kada su u jednoj kutiji pronašli misteriozno mrtvo biće. Životinju su prozvali "Tokolosi", a kako kažu, izgledom podseća na goblina.

Biće su radnici pronašli u jednoj kutiji u skladištu, a kako su ga opisali, životinja izgleda kao pas sa glavom majmuna. Torzo mu je delom pokidan i vide mu se unutrašnji organi.

- Bilo je zaista strašno. Pozvao sam ostale radnike da vide šta sam našao, ali su svi počeli da vrište i pobegli su iz prostorije - rekao je radnik Dejvid Boj, koji radi kao obezbeđenje i koji je pronašao ovu kreaturu.

Šef benzinske stanice Arbi rekao je kako čini sve da povrati mir u firmi.

- Ja sam pobožni musliman i verovatno postoji razlog zašto je ovo biće dospelo ovde. Ne verujem da je u pitanju neki demon koji bi nam naudio - rekao je Arbi.

Iako su radnici predložili da se biće spali, vlasti su se složile da je najbolje da se stvorenje negde zakopa kako više ne bi plašilo radnike i širilo paniku u gradu.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA