HEROJI: Dva psa satima grejali dečaka (6) izgubljenog u šumi, spasli mu život!

Nesrećni Rajli je satima ležao u jarku i čekao da ga neko nađe, a iz lutanja šumom se izvukao samo uz ogrebotine zahvaljujući svojim anđelima čuvarima Baksteru i Beli

  • 1

Bakster i Bela, bokser i mešanka labradora porodice Smit iz Seneke, iz američke savezne države Misuri, zaslužni su što se šestogodišnji Rajli nije smrzao. Oni su ga telima štitili od niske temperature koja je iz sata u sat sve više padala ispod nule.

Dečak se u petak poslepodne izgubio u šumi nadomak porodičnog imanja, a njegov otac Rajan krenuo je u potragu nakon što je primetio da nije u dvorištu.

Nakon uzaludne šetnje i dozivanja u šumi koju je sve više prekrivao mrak, shvatio je da mu neće samom uspeti da pronađe sina, pa je oko 18 sati zamolio vatrogasce i policiju za pomoć.

Momci u uniformama su se brzo pojavili i dali na posao, ali uprkos tome što su imali pomoć helikoptera, Rajlija su pronašli tek četiri sata kasnije kako leži u jarku prekriven telima svojih pasa - anđela čuvara.

- Ta dva psa ne bih napustio ni za šta na svetu - izjavio je otac presrećan što se sin iz pustolovine izvukao uz tek poneku ogrebotinu i što ima tako dobre i brižne četveronožne prijatelje.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA