Ako pijete alkohol, ovako ćete izgledati za 10 godina (FOTO)

"Ogledalo pića" dostupno je kao veb ili smart aplikacija koja korisniku omogućuje da stavi svoju fotografiju i upiše koliko alkohola konzumira nedeljno. Aplikacija tada izračuna kako će vaše lice izgledati za deset godina

  • 1

Javna kampanja pod nazivom "Zdravija Škotska" objavila je program za fotografije koji simulira efekat starenja koji je uzrokovan alkoholom, piše "NY Daily News".

Takozvano "ogledalo pića" dostupno je kao veb ili smart aplikacija koja korisniku omogućuje da stavi svoju fotografiju i upiše koliko alkohola konzumira nedeljno. Aplikacija tada izračuna kako će vaše lice izgledati za deset godina ukoliko nastavite s tolikim unosom alkohola u organizam.

Kod onih koji piju puno na licu se pojavljuju duboke bore, crveni obrazi i dobijaju na težini. Oni koji ne piju, na svom licu vide tek jedva primetne promene.

Ovom kampanjom Vlada podstiče stanovnike Škotske da manje piju, odnosno da se u potpunosti klone alkohola. S obzirom na navike koje imaju njihovi građani, Vlada bi bila presrećna da se Škoti klone alkohola barem dva dana u nedelji.

Kako ćete izgledati za deset godina u zavisnosti od količine alkohola koji konzumirate, proverite ovde.

(I. D. / Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • русија

    16. januar 2013 | 15:05

    најбоље погледајте слике дачића. пре и после

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA