ODVRATNO: Ljigavi crv izlazi iz mrtvog pauka (VIDEO)

- Montirao sam svoj poslednji snimak kada sam ugledao jezivog pauka. Poprskao sam ga, a onda je iz njega počeo da izlazi prokleti vanzemaljac - napisao je Askvit u opisu klipa

  • 2

POTPUNO NEOČEKIVANO! Kada je Brent Askvit video ogromnog i jezivog pauka u svojoj sobi, momentalno je dobio poriv da usmrti ovog insekta, ni krivog ni dužnog, ali potencijalno opasnog. Poprskao ga je sprejom i užasnut gledao kako iz njega počinje da izlazi ogromni, dugački crv koji je sve do tog trenutka parazitirao u njemu.

Užasnut, Brent je sve snimio i vide-snimako okačio na Jutjub, te ga, sasvim prikladno, nazvao "WTF IS THIS?!?" U prevodu - "šta je ovo je**te?!?"

- Montirao sam svoj poslednji snimak kada sam ugledao jezivog pauka. Poprskao sam ga, a onda je iz njega počeo da izlazi prokleti vanzemaljac - napisao je Askvit u opisu klipa.

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dafina Ivanovic

    15. januar 2013 | 22:05

    Ne radi se ni o kakvom vanzemaljcu, već je u pitanju Nematoda (valjkasti crv), iz razdela Nematomorpha, koji u larvenom stupnju parazitira zglavkare...

  • Strahinja

    16. januar 2013 | 04:58

    Ja zgazio skakavca i isto avo nesto izaslo ali tanje i krace. Pojeo sam ga... ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA