Pas se vratio kući godinu dana nakon što je otet!

Doga Zoro, koji je nestao kada su provalnici upali u stan njegove vlasnice, vratio se kući kad se žena već oprostila od ljubimca i izgubila svaku nadu da će ga ikada naći

  • 1

Danska doga Zoro vratila se kući više od godinu dana nakon što su je oteli provalnici koji su upali u kuću njegovih vlasnika.

Srceparajuća priča počela je kad je vlasnica psa Marsi Trogdon iz Džejmstauna u Virdžiniji u novembru 2011. godine izašla nakratko i ostavila rezu na vratima. Kada se vratila, nekoliko minuta potom, shvatila je da su lopovi upali u njenu kuću i da ne može da nađe svog psa Zoroa.

- Laptop ili TV mogu da se zamene, ali Zoro je kao deo porodice. Moja deca su porasla, on je sada moje dete - rekla je vlasnica.

Uprkos dugotrajnoj potrazi za ljubimcem i intenzivnom policijskom potragom, Marsi nije uspela da ga pronađe, i bila je primorana da nastavi sa svojim životom, čak je i kupila novog psa ne bi li uspela da popuni prazninu nastalu nestankom Zoroa.

Pre nekoliko dana, pas, izjeden buvama i šugav, koji je neodoljivo podsećao na Zoroa, ušao je u njeno dvorište.

- Komšija me je pitao da li znam koji je ovo pas i ja sam rekla da ne znam na kog psa misli, a onda sam ga videla kako trči iza njega i povikala: "Pa, to je Zoro!" - priča presrećna Marsi.

Šta se tačno dešavalo u proteklih 16 meseci, ostaje misterija.

Pregled veterinara utvrdio je da pas znatno deblji nego ranije i da nije pretrpeo nikakvu ozbiljnu bolest.

Vlasnica misli da je neko ukrao psa i vratio ga kad je nega postala preskupa.

- Samo mi je drago što se vratio. Ne mogu da poverujem - rekla je Marsi sa suzama u očima.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA