Skinite joj nevinost za 100.000 dolara (FOTO)

Valentina je seks-lutka koja je kao prava žena, a njena nevinost je trenutno na aukciji. Pobedniku će biti plaćen i put, predsednički apartman, večera, šampanjac, seksi donji veš za Valentinu, kao i digitalna kamera da se snimite i kasnije pokažete prijateljima

  • 4

Uoči međunarodne konvencije fanova "Pravih lutaka" koja će se održati u Brazilu, vodeći tamošnji proizvođač "devojaka na naduvavanje" "Sexonico" nudi entuzijastima beživotnih žena da budu prvi koji će spavati sa njihovom najnovijim proizvodom - Valentinom.

Cena Valentinine nevinosti je na aukciji i trenutno je na 100.000 američkih "zelembaća", što zvuči kao vrlo puno, uzevši u obzir činjenicu da je u pitanju seks-lutka.

Međutim, "Sexonico" insistira da Valentina nije obična lutka: njena neverovatna "koža" poseduje istu teksturu kao i ljudska, i može biti potopljena u vodu a da ne bude oštećena, ako vam je to bitno.

Pobedniku aukcije će, takođe, biti plaćen put do i od Sao Paula, besplatno noćenje u predsedničkom apartmanu u luksuznom hotelu i večera uz sveće i francuski šampanjac.

Takođe, dobijate i seksi donji veš koji možete da obučete Valentini i digitalnu kameru da se snimite u toku seksualnog odnosa s ovom "devojkom", i kasnije pokažete prijateljima.

Valentina nije skuplja od stvarne žene, a Brazilci imaju i njih, ako vas zanima.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA