Američki policajci ubijaju nedužnog psa! (VIDEO)

Incident se dogodio u jednom kalifornijskom gradiću kada je rotvajler skočio u odbranu svog vlasnika kojeg su policajci privodili. Pas je upucan četiri puta i iskrvario je na licu mesta

  • 21

Američki policajac iz Kalifornije hladnokrvno je ubio psa pucajući mu nekoliko puta u glavu i telo naočigled velikog broja ljudi. Incident koji se dogodio u gradiću Hovtorn naišao je na osudu javnosti, a policajci koji su učestvovali u zločinu svakodnevno dobijaju pretnje smrću jer je snimak brutalnog ubistva rotvajlera okačen na Jutjub.

Do tragičnog ishoda došlo je nakon što su tri policajca uhapsila vlasnika psa Leona Rosbija (52), jer je on snimao i fotografisao jedan uviđaj koji su oni radili u Hovtornu. Rosbi je pre privođenja ostavio psa u svojim kolima.

Međutim, kada je rotvajler video da policajci odvode njegovog gazdu, iskočio je iz kola i krenuo na policiju. Nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja da obuzdaju životinju, jedan od tri policajaca izvadio je pištolj i četiri puta upucao životinju.

Rotvajler se koprcao i nasmrt je iskrvario na ulici. Nakon tragičnog događaja policijski zvaničnici saopštili su da je policajcu koji je pucao bio ugrožen život i da je zato reagovao na taj način.

Pogledajte zastrašujući video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • M13

    8. jul 2013 | 13:12

    Žao mi je psa, ali ovog idiota što je provocirao treba sad izuti od batina. Zbog njega je pas i ubijen.

  • BSBS

    8. jul 2013 | 14:47

    I ja bi ga roknuo da me napao,samo bi na kraju priso i ispalio u glavu da se zivotinja nemuci ovako...A ovaj crngelja prvo provocira i ometa istragu a onda mu zao?Sve je to raspustena banda...

  • Milos Stojanovic

    8. jul 2013 | 13:29

    Mamu im, i da je u samo odbrani,tasto su pucali u psa 4-5 puta!? O.o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA