Najveća solarna baklja eruptirala na površini Sunca (VIDEO)

Sunce se trenutno nalazi na vrhuncu jedanaestomesečnog ciklusa, što je objašnjenje ovakvih "ispada" koji još ne predstavljaju veliku opasnost za Zemlju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • marko

    08. novembar 2013 | 23:28

    Vreme na zemlji je apsolutno povezano sa solarnom aktivnoscu sunca, co2 je produkt i samo prati promenu temperature(industrijska proizvodnja co2 je potpuno zanemarljiva), moze svako da se uveri licno, evo lepo vreme cele godine - sunce je u solarnom maksimumu, kad pocne da opada tj da se smanjuju sunceve pege bice nesto hladnije. Belosvetski hostapleri su napravili ovu svinjariju i sta smo dobili - placanje eko taksi na sve i svasta i zaposljavanje bulumente kvazi naucnika koji ispiraju mozak 24 sata dnevno nekim besmislicama. Uporedite grafikone sol. aktivnosti sunca, prosecne temperature i co2 u atmosferi, prva dva su skoro identicna pa sa zakasnjenjem od vise godina pocinje da ih prati co2... A sve to prate ovi zelembaci iz dreen peaca koji ne daju africi da koristi sopstvene rezerve uglja i nafte nego im uvaljuju solarne panele koji ne sluze nicemu. Molim da mi objavite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA