Brazilska studentkinja ponovo nudi nevinost na aukciji! (FOTO) (VIDEO)

Brazilka Katarina Magliorini, koja ima jedan neuspešni pokušaj prodaje svoje nevinosti, ponovo nudi svoje devičanstvo na aukciji. Početna suma je 100.000 dolara, a seksi studentkinja očekuje da zaradi 1,5 miliona dolara. Aukcija traje do 12. decembra

  • 17

Brazilska studentkinja Katarina Magliorini, koja je pažnju svetske javnosti privukla prošle godine kada je ponudila svoju nevinost na aukcijsku prodaju, ponovo pokušava na isti način da dođe do para.

Naime, pošto je izvesni japanski biznismen Natsu (53), koji je ponudio 780.000 dolara za čast da bude njen prvi muškarac, zapravo bio 21-godišnji momak iz Zemlje izlazećeg sunca, studentkinja je odbila da joj on uzme nevinostMaglionarijeva tvrdi da je i dalje nevina, a sada ponovo pokušava da na isti način zaradi novac.

- Nakon što se moja priča pročula širom sveta, odlučila sam da svoju nevinost ponovo stavim na aukciju. Početna ponuda je 100.000 dolara, a cilj mi je da zaradim 1,5 miliona dolara - kaže studentkinja, koja je za razliku od prvog pokušaja aukciju ovoga puta postavila na svom sajtu "VirginsWanted2.com". Aukcija traje do 12. decembra.

Inače, njena prva ponuda bila je deo dokumentarnog filma australijskog reditelja Džastina Sislija, kojeg je ona na kraju optužila da ju je prevario. Iz tog razloga je sada aukciju pokrenula na svom sajtu.

Inače, studentkinja je i od prvog pokušaja profitirala, jer se nakon popularnosti koju je stekla slikala za Plejboj.

Pogledajte izazovnu studentkinju:

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA