PONIZIO OBEZBEĐENJE: Napravio pištolj od proizvoda kupljenih na aerodromu (VIDEO)

Nakon što je prošao aerodromsku kontrolu i došao na terminal, u prodavnici je kupio bezazlene proizvode od kojih je sastavio smrtonosno oružje

  • 4

Evan But iz Severne Karoline dokazao je da rigorozne kontrole koje se sprovode na aerodromima i nisu tako rigorozne.

Naime, kada je prošao kontrolu bezbednosne službe, ušao je u prodavnicu i kupio proizvode od kojih je napravio ozbiljno oružje. Fen za kosu, dezodorans, energetsko piće i još nekoliko elemanata dovoljni su da ubiju čoveka.

Nakon što su na aerodromima uveli skupocene opreme kojima će skenirati putnike i njihov prtljag, But je odlučio da napravi mali eksperiment, kojim je dokazao da sistem može da se prevari.

- Ako ćemo prolaziti kroz rigorozne kontrole da bismo ušli u terminal, zašto nam je onda na terminalu sve dostupno? - izjavio je But.

On je uspeo da spoji naizgled bezazlene proizvode, koji su se našli u prodavnicama na očigledno pogrešnoj strani bezbednosti. Otkrio je da, ne samo da može da napravi pištolj, već i niz različitih smrtonosnih oružja. Na ovu ideju je došao kada je shvatio da se na aerodromu prodaju litijumske baterije. Kada se pomeša sa vodom, litijum stvara dovoljnu količinu toplote da može dezodorans da pretvori u aromatičnu municiju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • conte

    26. novembar 2013 | 01:10

    e voleo bih da ga vidim posle pucanja iz ovog sr...nja... da'l bi mu ostalo 3 cela prsta... :))

  • Nikola

    26. novembar 2013 | 07:30

    :-D ko iz ovoga bude opalio.....

  • Nenad

    26. novembar 2013 | 10:12

    Da li je moguce da ste toliko plitki? Ocigledno jeste posto bi sigurno ovu spravu drzali u rukama i opalili i ne bi vam palo na pamet da bi mozda bilo pametnije da je negde postavite, aktivirate i udaljite se na bezbednu udaljenost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA