LUDNICA SE NASTAVLJA: Seksi plavuša u crvenom kupaćem ispija pivo usred Meka (VIDEO)

Atraktivna plavuša obučena u crveni kupaći kostim, poput onog iz poznate američke serije "Čuvari plaže", ušla je u MekDonalds, naručila pola litre piva i hamburger, popila piće brzinom svetlosti i izazvala još tri prijatelja da urade isto

  • 6

Stef Lu Džons (22) iz Rekshema u Velsu odlučila je da prihvati izazov i učestvuje u trenutno najpopularnijoj igri koja hara društvenim mrežama Neknomination.

Atraktivna plavuša obučena u crveni kupaći kostim, poput onog iz poznate američke serije "Čuvari plaže", ušla je u MekDonalds, naručila pola litre piva i hamburger, popila piće brzinom svetlosti i izazvala još tri prijatelja da urade isto.

Ejmi Hjudžis, drugarica koja je snimala ceo izazov, kaže da je jedva držala kameru jer su joj se ruke tresle od smeha. Ovaj klip je na Fejsbuku do sada lajkovalo više od 4.000 korisnika.

Iako se kod pojedinaca igra Neknomination omakla kontroli i oduzela im život pomama za ovim izazovima još uvek ne jenjava.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA