KAO SPAJDERMEN: Bez opreme se popeo na soliter od 186 metara (VIDEO)

Za manje od sat vremena, Alen Rober, poznat kao "francuski Spajdermen", popeo se na vrh zgrade naftne kompanije Total čija je fasada potpuno glatka i to golim rukama bez ikakve zaštitne opreme i opreme za penjanje

  • 1

Francuski alpinista Alen Rober, poznat kao "francuski Spajdermen" popeo se danas na jedan pariski neboder visok 186 metara bez konopca i zaštitne opreme, prenose mediji u Parizu.

Za manje od sat vremena, Rober se popeo na vrh zgrade naftne kompanije Total čija je fasada potpuno glatka i to golim rukama bez ikakve zaštitne opreme i opreme za penjanje.

Nekoliko desetina zaposlenih u firmi je izašlo na ulicu da gleda penjanje 52-godišnjeg Spajdermena.

- Ništa ne radim bez prethodne pripreme. Nikome ništa ne preporučujem, osim da svako treba da ostvari svoje snove - rekao je Rober posle uspona.

Rober se 1994. godine specijalizovao u penjanju u urbanim zonama potpuno sam i bez ikakve opreme. Posle nesreće 1982. godine kada je zbog loše vezanog čvora pao na glavu, Rober ima povremeno napade epilepsije.

Pogledajte još jedan video neustrašivog Francuza:

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA