≫ 

Tamara došla kao animator na dečji rođendan u kostimu "Patrolnih šapa": Klinci pretukli nju i sestre

Deca su pretukla tri devojke koje su bile pozvane da animiraju decu na proslavi 4. rođendana u kostimima junaka iz "Patrolnih šapa"

  • 2
Animator, klovn, šešir Foto: Pixabay

Tamaru i njenu sestre Eboni i Rosi iz Bakinghemšira je animiranje dece na rođendanu u kostimu junaka "Patrolnih šapa", umalo koštalo glave.

Tamara je, naime, bila angažovana da dođe sa još dvoje "junaka" da u kostimima animiraju decu na 4. rođendanu jednog mališana iz tog grada. Međutim, umesto igre i veselja, ove devojke doživele su horor, kada su na njih nasrnula deca koja pohađaju osnovnu školu i pretukla ih.

Tri devojke pojavile su se u nedelju na proslavi obučene kao Čejs, Maršal i Skaj, ali kada su stigle u kuću, umesto oduševljenja i dobrodošlice sačekali su ih "namunjeni osnovci", koji su fizički nasrnuli na njih.

- Sve vreme smo se pretvarale da plačemo ne bi li prestali da nas udaraju, ali to nije pomoglo - priča šokirana Eboni.

Devojke tvrde da roditelji uopšte nisu pokušavali da umire svoju decu, pa su na kraju završile sa pocepanim kostimima, a čule su i brojne rasističke uvrede dok su ih mališani udarali iz sve snage.

Devojke su htele da napuste žurku, ali im roditelji to nisu dozvolili. Ne samo da nisu hteli da plate angažman, nego su od devojaka tražili da im vrate 100 evra koje su uzele prilikom rezervacije dolaska.

Na kraju je morala da interveniše i policija. Stvari su toliko eskalirale da su na lice mesta došle tri patrole i čak osam policajaca.

Eboni, koja je i sama majka jednog deteta, tvrdi da nisu ni Tamara ni ona ni Rosi nisu dobile pare koje su im roditelji bili dužni.

Policija je potvrdila da je morala da interveniše u nedelju oko 17 časova u jednom domu gde je bio "okupljen veći broj ljudi". Saopštili su da je istraga u toku, kojom bi trebalo da bude utvrđeno da li je počinjeno neko krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA