"Bila je to ljubav na prvi pogled": Udala se za rođaka sa kojim nije bila u kontaktu 22 godine

- Posle žurke, Dejvid me je odveo na stranu i rekao mi da ima osećanja prema meni - kaže Šeril

  • 2
Svadba Ilustracija, Foto: Pixabay

Žena u Velikoj Britaniji udala se za rođaka, a kako kaže, “ne možete protiv toga kada se u nekoga zaljubite”.

Šeril Hikman (47) izgubila je kontakt sa sadašnjim mužem kada su imali 14 godina. Njihovi očevi su braća, a Dejvid i ona obnovili su kontkakt na Fejsbuku Kao deca su se igrali zajedno i često dolazili u posete jedno drugome.

Međutim, dve decenije kasnije pošto su se oboje razveli i imaju decu iz tih veza, shvatili su da gaje osećanja jedno prema drugome. Šeril kaže da se maltene odmah zaljubila u Dejvida.

- Dejvid je voleo da me prati oko kuće i vukao me je za rep. Iako smo istih godina, uvek sam ga nazivala mojim dosadnim rođakom - priča Šeril, a prenosi "Ladbible".

Dejvid se 1986. godine preselio sa majkom 60 kilometara od nje, tako da su njih dvoje izgubili kontakt. U narednim godinama, Šeril je usvojila ćerku Kejtlin sa tadašnjim partnerom. Udala se godinu dana kasnije, a par se razvao 2007. godine. Dve godine nakon toga, Dejvid ju je našao na Fejsbuku i poslao joj poruku.

- Nas dvoje smo se cele noći dopisivali i pričali o stvarima koje su nam se desile sve ovo vreme. Otkrila sam da se razveo i da ima usvojenu decu. Rekla sam mu za Kejtlin koju imam iz prethodnog braka - kaže Šeril.

Dejvid ju je pozvao na 8. rođendan njene ćerke mesec dana pošto su obnovili kontakt, a ona kaže da je privlačnost bila na prvi pogled.

- Odjednom sam shvatila da me privlači rođak. Kazala sam Dejvidu da izgleda fantastično a on mi je rekao da mu je mnogo drago što me je video. Posle žurke, Dejvid me je odveo na stranu i rekao mi da ima osećanja prema meni. Bila sam tako uzbuđena i priznala sam mu da se i on meni sviđa. Tada smo se poljubili - objasnila je ona.

Šeril je kazala da je bila predmet uvreda putem interneta, ali joj je bilo lakše kada je saznala da su brakovi sa prvim rođacima u Britaniji legalni i da ne potpadaju pod incest. Međutim, kako priznaje, nije bilo lako da saopšti porodici ove vesti.

- Majka mi je rekla da prestanem da se glupiram, a otac je pobesneo i rekao je da moramo da raskinemo jer je naša veza protivzakonita. Ubrzo sam mu pokazala internet stranicu na kojoj piše da su brakovi sa prvim rođakom legalni. Onda se smirio - priča ova žena.

- I posle toga nisu srećni, ali sam shvatila da mi je potrebno vreme da se naviknu na ovo - dodao je Šeril.

Njih dvoje venčali su se u novembru 2016. godine pred porodicom i prijateljima.

- Bio je to najsrećniji dan u mom životu. On je najbolji muž kog sam mogla da poželim - kaže Šeril.

Video: Najluđi mladi bračni par na svetu: Svadbeno fotografisanje obavili na auto-putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA