Jeziv prizor: Zmija ga ugrizla za muškost kad je seo na wc šolju, krv šikljala na sve strane

Zmija se krila u wc šolji i ugrizla je studenta čim je seo, krv je počela da šiklja svuda po kupatilu

  • 11
Zmija u WC Solji Foto: Profimedia

Siraphop Masukarat (18) student iz Nontaburija u blizini Bangkoka, sinoć je umalo ostao bez svoje muškosti jer ga je ugrizao piton dok je sedeo na wc šolji.

Momak nije ni primetio da se zmija zavukla u školjku, kada je seo da bi obavio nuždu. U sledećoj sekundi osetio je stravičan bol, pošto ga je uznemireni piton ugrizao za penis. Čim se uspravio krv je počela da šiklja svuda po kupatilu, a on je u panici počeo da vrišti. Srećom, nije zadobio povrede opasne po život, ali je na kraju ipak morao da ide na ušivanje, zaradio je tri šava.

- Mi ne živimo u ruralnom području. Ne znam kako je uspela uopšte da uđe u wc šolju - u šoku je Masukaratova mama.

Mladić kaže da je bol bio nesnosan.

- Samo što sam se spustio na dasku, nije prošlo ni par sekundi i osetio sam stravičan bol, odmah sam pogledao i video zmiju koja izvlači zube iz mene i povlači se - prepričava Siraphop bizaran događaj.

On kaže da je zmija, realno bila mala, duga manje od metar, ali da je bol bio toliko jak kao da ga je ugrizla neka aždaja.

- Dobio sam antibiotike. Jedino što se nadam jeste da će on moći da funkcioniše - rekao je mladić pokazivajući na svoje međunožje.

Ubrzo su spasioci stigli u kuću i izvukli zmiju iz školjke. Kažu da je u pitanju piton. Spakovali su ga u džak i odneli natrag u prirodu.

- Ni oni nisu znali da objasne otkud zmija tu. Da li je došla kroz kanalizacioni cev, niko ne zna. Znam samo da mi je sin povređen. Sreća pa nije bila neka otrovnica - kaže uznemirena majka.

Stučnjaci objašnjavaju da zmije obično završavaju u toaletima jer u kanalizaciji jure pacove.

- Postoji tek mala količina vode na dnu wc šolje. Zmije uđu kroz suvu cev i onda moraju da prođu još samo to malo vode. Jednom kad nauče kako to da urade, dalje je lako - objašnjavaju stručnjaci.

Video: Sablasni krici koze koju je lomio piton digli celo selo na noge! Evo ko je pobedio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA