Besan se nožem zaleteo na gumu: Kad vidite kako je prošao, neće vam to nikad pasti na pamet

Mladić je bes pokušao da iskali na gumi, ali nije dobro prošao

  • 2

Nije retkost da vozač ujutru na svom vozilu zatekne namerno izbušenu gumu. Da budemo realni, to se događa u čitavom svetu. Neko buši gume besan zbog zauzimanja parking mesta, neko iz lične osvete... Kakav god da je razlog koji u nekom stvara želju da uništava tuđu imovinu, ovaj snimak bi mogao da ga primiri. Naime, jedan momak koji je iz besa hteo da probuši gumu nije baš slavno prošao.

Snimak je nastao pre nekoliko godina u Kini, ali i dan danas najbolje ilustruje kakav belaj može da se dogodi svakom ko oštricom krene na pneumatik pod pritiskom. Na ovom snimku, konkretno, nastradao je lopov, koji je bio toliko besan što nije uspeo da opljačka vozilo, pa se nožem zaleteo na točak.

Čim je prislonio nož na gumu usledio je takav prasak koji je momka, bukvalno, skinuo, a potom oduvao nekoliko metara dalje.

Lopov je ostao polu go da leži na zemlji, jer je od siline eksplozije ostao i bez majice. Kako se dobro "polupao" pogledajte u snimku na početku teksta.

Video: Pogledajte kako je Ljupka Stević izbušila gume i izlupala kola bivšem dečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA