≫ 

Mlade Beograđanke obavestile komšije da slave rođendan, a onda su ih oni surovo napali

U Srbiji izgleda nije dobro ako si fin

  • 78
Rođendan poruka

Foto: Facebook/Privatna arhiva

U Srbiji ćete svako malo čuti nekoga kako se žali na komšije koji prave žurke u svojim stanovima, a da nikog o tome nisu obavestili. Danas, pak, imamo priliku da vidimo kako se neretko provedu oni koji se zaista trude da ispoštuju stanare u zgradi i da imaju normalne komšijske odnose.

Dve devojčice iz Beograda imale su veoma neprijatno iskustvo nakon što su porukom obavestile komšiluk da će u subotu proslaviti rođendan.

- U subotu 24. oktobra u stanu broj 19 će biti žurka povodom rođendana. Biće malo glasnija muzika najkasnije do ponoći. Dobro došli ste na piće ako želite - napisale su Ema i Marta sa sve smajlijem i obaveštenje okačile u ulazu jedne zgrade na Voždovcu.

Međutim, umesto da dobiju najlepše čestitke, na njihovoj poruci koja je osvanula na oglasnoj tabli zatekle su gomilu uvreda. Jutro nakon što je okačeno obaveštenje na papiru su osvanule skandalozne poruke anonimnog komšije koji očigledno ne zna lepim rečima da objasni da mu smeta veselje u zgradi.

"Kreteni, debili retardirani", neko je ispisao hemijskom olovkom devojčicama.

- Ovo je sigurno napisao neko od komšija ili njihovih gostiju. U našu zgradu ne možete da uđete ako nemate ključ, tako da niko nije mogao tek tako sa strane da uđe u ulaz i piskara po oglasnoj tabli. Poruka nije stajala ni dan, stvarno smo dotakli dno - napisala je Beograđanka koja je objavila fotografiju išaranog obaveštenja na svom Facebook profilu.

Ona kaže da ne zna koliko Ema i Marta pune godina, ali da je potpuno nebitno da li slave 7. ili 77. rođendan, jer bi ovakva reakcija svakog povredila.

- Ne razumem ljude koji koriste svaki trenutak da nekog omalovažavaju, psuju i iskazuju svoj bes i nezadovoljstvo - ogorčena je Beograđanka.

Njena objava izazvala je burne reakcije na društvenoj mreži, a osude na račun "nadrndanog komšije" samo su se nizale.

- Taj se ni svojoj sreći ne veseli. Koliki gmaz treba da budeš pa da napišeš ovo nekom - samo je jedan od komentara na fotografiju.

- Stvarno ne znam ko je ovde debil, verovatno ovaj retard koji je mogao ovo da napiše - glasio je drugi komentar.

Kako biste vi reagovali da vas dočeka ovakav odgovor komšija? Pišite nam u komentarima.

Video: Protiv pijaniste Vladimira Aćimovića podneta prekršajna prijava zbog klavira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Roki

    20. oktobar 2020 | 12:42

    Ja slavlje nikad ne pravim u stanu. Bolje mi je da dodam 30ak eura za neku kucicu,nego da pravim buku komsijama, u zgradi imam od bebu 3 meseca do coveka od 96 godina, verujem da svi zele svoj mir.

  • Milica

    20. oktobar 2020 | 12:41

    Nekada se cela zgrada, tj, svi stanari i stari i mladi radovao nekoj lepoj proslavi komšija, bilo da je rođendan, slava, venčanje ili samo veselo druženje. Ovakvi dodati komentari na obaveštenju a i komentari pojedinaca su sramota i dokaz sebičnosti i loših ljudi koji sada preovlađuju nažalost u Beogradu a i celoj Srbiji.

  • Lejla

    20. oktobar 2020 | 12:50

    Komšije će da me biju zbog preglasnog rokenrola, spominju mi familiju ćeraju me dođavola...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA