Izdao stan porodici sa malom decom i žestoko zažalio: Ovakav horor nema ni na filmu

Stanodavac sa nekoliko fotografija objasnio svima zašto ubuduće zahteva visok depozit

  • 15
Izdavanje stana Foto: Facebook/Jerry Ciro Ucci

Biti podstanar nije lako, ali nije lako biti ni stanodavac. Oni koji plaćaju stan svakog meseca se tresu da li će moći da zarade za kiriju, a oni koji izdaju stan uvek drhte šta će zateći kada stanari jednom napuste objekat.

Iako će verovatno mnogi reći da su stanodavci namćori koji gledaju kako da nesrećnim ljudima koji nemaju svoj krov nad glavom zavuku u džep, ima i onih koji će vam veoma slikovito posvedočiti da i podstanari mogu biti pravi đavoli.

Da postoje stanari iz pakla možda najbolje ilustruju fotografije koje je jedan Amerikanac postavio na svom Fejsbuk profilu, kako bi dokazao svima kakvi ljudi postoje i zašto su vlasnici nekretnina prinuđeni da traže visoke depozite.

Na fotografijama se vidi njegov stan koji je potpuno ruiniran, a sve je najviše šokirala činjenica što je u njemu živela porodica sa malom decom.

- Iznajmio sam ovaj stan jednoj porodici na šest meseci. Prošli su sve provere, dobio sam kiriju unapred i depozit, ali onda se moj život pretvorio u horor. Kada su izašli u stan je moralo da se uloži 15.000 evra, a neću ni da pominjem da su mi ostali dužni kirije - ispričao je Džeri Ćiro svoje iskustvo sa podstanarima.

Ćiro kaže da je porodica iz pakla imala i ljubimca, kojeg je zaključavala u sobi i puštala ga da vrši nuždu gde god. Kakav haos se odvija u stanu saznao je kada ga je pozvao komšija koji živi ispod i koji mu je rekao da mu nešto curi niz zidove. Ispostaviće se da je pas toliko natapao jedan deo zida, da je probilo i kod komšije.

Nesrećni stanodavac tvrdi da je u svakoj sobi pronašao bar jedan pseći izmet, a možda i ljudski, te da je svuda bilo đubreta, muva, mušica i pikavaca.

Ćiro kaže da inače nikad ne bi objavio ove fotografije, ali da mu je više muka kada čuje kako su stanodavci lihvari koji samo hoće da uzmu pare.

- Da se razumemo, bude među podstanarima i divnih ljudi, ali nažalost, ovakvi "primerci" nas primoravaju da se sa oprezom ophodimo i prema onim normalnima - zaključio je Ćiro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marina

    15. novembar 2020 | 17:43

    Nema to nikakve veze što imaju dete već što su prljavi idioti

  • ovo nema veze sa decom već sa roditeljima

    15. novembar 2020 | 17:51

    Pošto je tamo uređenije nego ovde i sve se unapred proverava, ovo bih prijavila sa imenima svih u porodici pa da nikada nigde više ne mogu da iznajme stan. Bagra koja ostavi kuče da piški uza zid, baca opuške po stanu i ko zna šta još nije ni za život u dvorištu, a kamoli u kući. Neka izolovana livada možda, mada tuga i za travu po kojoj bi takvi hodali.

  • Kole

    15. novembar 2020 | 18:31

    roditeljima treba ruke i noge slomiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA