Direktorka škole se navukla na svingeraj, a sad je instruktorka za "one stvari": Osmoricu je "rešavala" za noć

Svoje "bogato iskustvo", ali baš bogato, sada koristi da podučava druge, ali i odlično zarađuje od toga

  • 0

Lana Majkls je dama sa trenutnim prebivalištem u Španiji koja je napravila neobični, za neke možda i sramotni, preokret u životu.

Naime, ona je svojevremeno radila kao direktorka škole u rodnoj Velikoj Britaniji, a sada je instruktorka za seksualne odnose koja drži predavanja sa praktičnom primenom.

Zaista deluje čudno kako neko ko radi jedan ozbiljan i odgovoran posao i to na tako visokoj funkciji na kraju počne da se bavi nečime što je vrlo tabu i što ne nailazi na razumevanje i odobravanje okoline.

Njen zaokret je počeo kada je u Edinburgu upoznala svog budućeg muža Šona uz pomoć koga je počela da otkriva svoje sklonosti ka eksperimentisanju u seksualnim odnosima, većem broju i menjanju partnera...

Ubrzo su oboje postali svingeri i preselili se u Španiju, gde su se zaposlili kao nastavnici i taj posao obavljali tokom nedelje, dok su vikendom davali sebi oduška posećivanjem i učešćem u svingerskim žurkama.

Po njenom sopstvenom priznanju, od kada je postala deo tog sveta, spavala je sa preko 250 muškaraca i preko 40 žena, te je sigurno stekla bogato seksualno iskustvo. I upravo njega sada želi da prenese drugima, a usput i ostvari odličnu zaradu.

Na ideju je došla sa pojavom pandemije koja je izazvala i smanjeni broj "žurki" kakve su bile deo redovne "razonode" za nju i supruga, pa je rešila da podučava i deli lekcije onima koji žele da "nauče" više i postanu veštiji.

Ostatak priče o njoj možete saznati u videu na početku teksta.


Video: Ako do sada niste naučili, ova baba će vam otkriti sve tajne masturbacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA