Da li je ovo "najstrašniji učitelj na svetu"? Ne sme da podučava decu mlađu od šest godina

Silvan Helaine ima nadimak "najstrašniji učitelj na svetu“ zbog brojnih tetovaža i sklonosti prema modifikaciji tela

  • 6
Sylvain Helaine, known as Freaky Hoody Foto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

Uprkos svom ekstremnom izgledu, Silven Helejn već 10 godina podučava decu u Britaniji i Francuskoj. Ipak, odlučeno je da ne podučava decu u vrtićima nakon što se jedan roditelj požalio na njegov izgled, ali još uvek predaje osnovcima od šest i više godina.

Ovaj 35-godišnjak ima nadimak „najstrašniji učitelj na svetu“ zbog brojnih tetovaža i sklonosti prema modifikaciji tela. Silvain Helejn ima tetovaže na telu, licu i jeziku, a očne jabučice su mu hirurški ispisane crnim mastilom.

Helejn je ispričao za medije da je predavao u školi u Palaiseau blizu Pariza prošle godine, kada je trogodišnje dete reklo roditeljima da ima noćne more nakon što ga je videlo. Roditelji deteta su se tada žalili prosvetnim vlastima i skoro dva meseca kasnije, zvaničnici su mu rekli da više ne može da predaje toj starosnoj grupi.

Helejn ističe da dete čiji su se roditelj žalili nije bilo u njegovoj grupi i da su njegovi đaci "kul" sa njegovim izgledom jer ga poznaju. On duboko veruje da njegove tetovaže mogu da pomognu učenicima da nauče da prihvate ljude koji ne liče na njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by ▼▴ Sylvain ▴▼ (@freakyhoody)

- Deca koja me vide uče se toleranciji. Kada odrastu, manje je verovatno da će biti rasisti ili homofobični, i neće gledati na osobe sa invaliditetom kao da su nešto iz cirkusa - izjavio je.

On je proveo oko 460 sati pod iglom tatu-majstora. To uključuje i zahvat na njegovim očima, zbog kojeg je morao da putuje u Švajcarsku jer je nezakonito da se tako nešto uradi u Francuskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bhm

    27. april 2022 | 18:08

    Benzin na pucval i trljaj bato dok se sve ne skine a ako ne moze onda samo šibica...To koliko je on bolestan je isključivo njegova stvar ali koliko treba da budes glup pa da ovome poveris svoje dete???Ne od 6 nego ni od 26 godina.Idiotizam....

  • Ljubo

    27. april 2022 | 17:01

    Jevropa bajo jevropa😆

  • nibrS

    27. april 2022 | 17:39

    Sluga sotonin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA