Vreme čitanja: oko 1 min.

Stavio kutiju na glavu, pa otišao u krađu: Kamere snimile neverovatno nesposobnog lopova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verovatno pretpostavljajući da se u radnji nalaze nadzorne kamere, lopov je pokušao da prikrije lice tako što je na glavu stavio kartonsku kutiju. Ali, stvari nisu išle baš po njegovom planu...

  • 0
Kofer sa parama, pare, novac, evri, krađa Foto-ilustracija: Shuterstock

Muškarac je uhapšen u subotu nakon bizarne pljačke u radnji za popravku telefona u Majami Gardensu, Florida, gde je uhvaćen na kameri kako krade robu dok je na glavi nosio kartonsku kutiju.

Vlasnik "Irepair Tech"-a, u Majami Gardensu, podelio je snimak sa NBC6 na kojem se vidi kako muškarac nosi kartonsku kutiju na glavi, razbija staklene vitrine i grabi telefone.

Džeremajas Berganca, vlasnik prodavnice, rekao je za NBC6 da se incident dogodio u subotu oko 4 sata ujutro kada je video lice čoveka na snimku kamere za nadzor i počeo da istražuje oko tržnog centra u kome se nalazi njegova radnja.

Rekao je da je zamolio ljude da ga obaveste da li je neko video osumnjičenog i da je na vreme otkrio da je krivac bio u blizini i pio sa svojim prijateljima u obližnjoj prodavnici pića.

Berganca je pozvao policijsku upravu Majami Gardensa i muškarac je kasnije uhapšen.

Osumnjičeni, identifikovan kao 33-godišnji Klod Vinsent Grifin, optužen je za tešku krađu, provalu, kriminalno ponašanje, posedovanje kokaina i pružanje otpora policajcu bez nasilja.

Kako je rekao Berganca, lopov je ukrao 19 "ajfona" i 8.000 dolara u gotovini, što ukupno iznosi 15.000 dolara.

Evo kako je izgledala ova pljačka:

(Telegraf.rs)

Video: Lopovi tri puta pokušavali da ukradu istog konja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA