Vreme čitanja: oko 1 min.

Svake večeri nestajala je struja, a onda je otkrivena "bolna" istina: Meštani sela dohvatili su motke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misterija u Betiju rešena je sasvim slučajno

  • 1
Mračna ulica Ilustracija: Pixabay/Lucent_Designs_dinoson20

Stanovnici sela Betija u indijskoj državi Bihar provodili su večeri u mraku zbog misterioznih nestanaka struje. Muka je potrajala više od nedelju dana, a radnici elektrodistribucije nisu mogli da pronađu kvar na infrastrukturi.

Niko nije mogao da shvati šta se dešava, dok jedne večeri meštanin na “straži” nije primetio mladi par, skriven u mraku. To je bio početak rasvetljavanja misterije, ali i prave drame.

Naime, utvrđeno je da lokalna devojka Priti Kumari svake večeri isključuje struju u selu, kako bi se krišom viđala s momkom Rajkumom. Možda bi njen “poduhvat” nekome bio simpatičan, ali ne i žiteljima Betija.

Pomenuti momak živeo je u drugom selu, koje slovi za suparničko, a to se nije svidelo komšijama zaljubljene devojke, prenosi Oddity Central.

Ne samo da su bili besni jer su tokom večeri bez struje zabeležene brojne krađe, već je Priti razmenjivala nežnosti s “mrskim suparnikom”.

Na snimku koji kruži mrežama vidimo devojku kako brani izabranika, dok meštani pokušavaju da ga uhvate. Neki su uspeli da mu zadaju udarce motkama, a lokalni mediji prenose da je Rajkum pobegao i “kasnije se osvetio”.

Na kraju, kako bi izbegli dalje sukobe meštani dva sela su podržali ideju da se mladi par venča, a ceremonija je upriličena u lokalnom hramu.

(Telegraf.rs)

Video: Slon kao razbojnik: Upao u selo i pokušao da razvali vrata na kući

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • rtyu

    27. jul 2023 | 15:46

    tako i kod mene na Banjici misteriozno se iskljucuje voda svaki drugi dan.... i najveca misterija je kako im se isplati da vec 15 puta kopaju zemlju i krpe cev a ne zamene jednom celu cev.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA