≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njima je Las Vegas zaključao vrata: Rođendansku žurku pretvorili u haos, zaprepastili i najveće grešnike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvojica su završila i u zatvoru, ali nisu otkrili zbog čega

  • 2

Las Vegas je poznat kao Grad greha, jer gostima nudi danonoćnu zabavu, u najširem smislu. Iz tog razloga, ekipa sa YouTube kanala “Bread gang” odlučila je tamo proslavi rođendan svog drugara.

Mladi Australijanci odseli su u luksuznom penthausu sa zadivljujućih pogledom, a potom organizovali, kako kažu, “žurku za pamćenje”. Zaista je teško prepričati šta im se sve dogodilo.

Najlakše je reći da njihova “avantura” podseća na hit komediju “Mamurluk u Vegasu”, a objavljeni snimak prikazuje kako su se zabavljali na ulici, na bazenu, u hotelskim predvorjima...

Ipak, prešli su granicu, izazvali problem s obezbeđenjem, i na kraju završili s doživotnom zabranom ulaska u četiri kazina!

To nije kraj, jer je jedan od njih umalo stradao kada mu je prestupnik uperio pištolj u lice i oteo 2.000 dolara, prenosi LadBible.

Dvojica Ozija završila su u zatvoru, ali nisu otkrili zbog čega, pa je povratak u domovinu odložen na par dana. Mislite da su ekstra vreme iskoristili da se smire i saberu misli?

Nikako! Jedan od njih je poslednje pare potrošio na “blekdžek”, a zamislite njegovo oduševljenje kada je pobedio.

“I tako dobijete besplatan put u Vegas! Kakav lud vikend”, poručili su.


Korisnici društvenih mreža bili su šokirani njihovim ponašanjem, a jedan je napisao: “Film ’Mamurluk u Vegasu’ je dečja igra za ove momke”.

(Telegraf.rs)

Video: Stravičan snimak bebe koja se otkotljala u dubku dok je baka pomahnitalo juri po prometnoj ulici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Перагеније

    25. oktobar 2023 | 14:51

    САД је "зомбирана пустиња која трули".

  • Gola Istina

    25. oktobar 2023 | 14:39

    Budaletine ali ce dobro proci, i da nece ici na kopanje, nece ici na sezonske poslove, ne znaju da se potpisu ali imaju zaradu lajkove od polupanih kao sto su oni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA